Balçova Cable Car Facilities deltog også i Sponge City Project

Balçova Cable Car Facilities deltog også i Sponge City Project
Balçova Cable Car Facilities deltog også i Sponge City Project

Sponge City Izmir-projektet, implementeret af Izmir Metropolitan Municipality for at bekæmpe tørke, er også ved at blive implementeret på Balçova Cable Car Facilities. Når arbejdet er afsluttet, vil vandbesparelsen være lige så stor som 20 husstandes årlige vandforbrug.

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerSponge City Izmir-projektet, implementeret med visionen om "En anden vandforvaltning er mulig", breder sig over hele byen. Med projektet, som er det første i Tyrkiet, sigter det mod at gemme det regnvand, der falder på byens gader og gader, under jorden. Projektet, som gør det muligt at opsamle, rense og genbruge regnvandet, der falder på tagene ved at høste, startede også ved svævebaneanlægget i Balçova.

Regnvand vil blive opsamlet i et område på 300 kvadratmeter

Projektet er gennemført på taget af anlægget, som har et projektionsareal på 300 kvadratmeter. Regnvandet, der blev udledt fra vandrenderne omkring taget, blev tilsluttet brandvandsbeholderen med et volumen på 120 kubikmeter. Med ansøgningen vil det vand, der udledes fra taget, blive brugt i overensstemmelse med anlæggets behov. Dermed vil brugen af ​​ledningsvand blive reduceret. Der skal årligt spares cirka 191,7 kubikmeter vand.

Prøveprojekt

Med angivelse af, at de kan høste cirka 20 procent af vandet, der bruges i svævebanen fra regnvand, sagde İZULAŞ Balçova Ropeway Facilities Operations Manager Anıl Saygın Aydoğdu: "Vi troede, at vi også havde en andel i at bremse vandet, der strømmer på jordoverfladen på linje. med vores præsidents vision om at bekæmpe tørke. Vi har afsluttet vores arbejde på den øverste station, vores arbejde fortsætter på den nederste station. Vi vil fylde reservoirvandtanken, der bruges i skovbrande, med vand høstet fra regnen. Vi udførte et kollektivt arbejde med vores medarbejdere med fælles sind, indsats og indsats. Vi har udført en opgave, der rørte deres liv. Vores medarbejdere, der arbejder her, vil implementere dette projekt på deres egne tage og i landsbyhuse. Vores mål er at efterlade en bedre verden til fremtidige generationer. Vi synes, vi har skabt et forbilledligt projekt.”

Vi vil spare seriøst vand

Aydoğdu sagde, at de har gjort 56 procent af det samlede tagareal egnet til regnvandsopsamling, at de sparer så meget vand, som 10 husstande ville bruge om måneden. Aydoğdu sagde, at når projektet er afsluttet, vil de spare vand lige så meget som det årlige vandforbrug for 20 husstande.

Det både forhindrer oversvømmelser og sparer vand.

Under ledelse af Izmir Metropolitan Municipality blev Sponge City Izmir-projektet igangsat ved at udvide indsatsen for opsamling af regnvand, formet af visionen om at bekæmpe tørken i Izmir. En 5 regnhavekampagne fortsætter i İzmir med distribution af 5 regnvandstanke til 10 bygninger ved at implementere et incitamentssystem til regnvandsopsamling. Med projektet planlægges det, at İzmir skal bygges som en svampeby inden for 5 år, og at regnvandsstrømmen i byområdet skal reduceres med 70% inden for fem år. Bademler Village, Karaburun Sarpincik Village, Izmir Private Turkish College, Izmir Institute of Technology, Buca Elegantpark Site, Karşıyaka Kardelenler Kindergarten, Izmir Metropolitan Municipality Bornova og Gaziemir Brandvæsen var involveret i projektet.

Det har også en landlig fod.

Den landlige del af Sponge City Izmir-projektet blev startet med "Küçük Menderes Plain Rainwater Harvest". Med projektet blev der etableret fødebrønde, infiltrationscisterner og damme i Küçük Menderes-bassinet, og regnvandsopsamlingen begyndte. Med regnvandsopsamling tilstræbes det at opbevare det regnvand, der falder på sletten under jorden, uden at fordampe. Med projektet tilstræbes at opnå markante stigninger i grundvandsstanden. Det forventes at spare millioner af lire ved at reducere energiomkostningerne for landmænd og producenter. Landmænd, der overvejer denne ansøgning, vil få 2 cisterner og filtreringsenheder gratis.

Ansøgninger er løbende

Izmir-beboere, der ønsker at drage fordel af regnvandsbeholderen og regnhavernes incitamentsystem, kan ansøge på "sungerkent.izmir.bel.tr".

Günceleme: 12/05/2023 09:50

Lignende annoncer