Arbejde for at aflaste begyndertrafikken: 'Sogukkuyu-broen udvides'

Arbejde for at aflaste nybegynderes trafik 'Sogukkuyu-broen udvides'
Arbejde for at aflaste nybegynderes trafik 'Sogukkuyu-broen udvides'

Udvidelsen af ​​Soğukkuyu-broen, som blev iværksat af Bursa Metropolitan Municipality for at aflaste persernes trafik, accelererede. Bjælkemontagen fortsætter hurtigt på den nye bro bygget ved siden af ​​den eksisterende bro. Når den nye bro er færdig, vil overgangen til Yunuseli- og Hürriyet-regionerne være lettere.

Metropolitan kommunes arbejde med at reducere trafiktætheden i Acemler, som er et af hovedpunkterne i Bursa-trafikken, fortsætter uden at bremse. Metropolitan Municipality, som har implementeret mange projekter i regionen, såsom baneudvidelse på krydsningsgrenene, Oulu rørkrydsning, Hayran Street udvidelse, Sedat 3 bro, transfercenter, Mudanya Junction forbindelsesgrene, tilføjer nu endnu en bro til regionen . Arbejdet er accelereret på den nye bro bygget ud over Soğukkuyu-broen over Nilüfer-strømmen. Broen, som er designet til at lette krydsningen af ​​Mudanya og Soğukkuyu, består af 14 ben og 70 spænd, 6 meter bred og 5 meter lang. Med færdiggørelsen af ​​broen, hvor der bruges 65 bjælker, 220 meter borede pæle, 850 kubikmeter beton og 750 tons jern, vil Mudanya- og Soğukkuyu-svingene blive lavet herfra, og den tæthed, der især opstår under spidsbelastning timer vil blive elimineret.

Lettelse vil kunne mærkes

Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester Alinur Aktaş sagde, at de arbejder hårdt for radikale løsninger på transportproblemet, som er et af de vigtigste spørgsmål i Bursa. Borgmester Aktaş mindede om, at transport ikke kun er et vigtigt emne for Bursa, men også for alle metropoler i udvikling, og sagde: "Vi forsøger at gøre transport til et problem ved at bygge jernbanesystemer, nye veje, broer og kryds inden for denne ramme. På dette tidspunkt foretog vi investeringer på over 5 millioner lira, inklusive ekspropriationsomkostninger, på 750 forskellige punkter for at aflaste Novices, som er knudepunktet for trafikken for byen. Vores arbejde fortsætter på den bro, vi har designet for at lette Mudanya- og Soğukkuyu-overfarten. Vi har tre sammenkoblede broer til Fuat Kuşçuoğlu Street i Yunuseli. Vi forventer at være færdige i slutningen af ​​juni. Når disse arbejder er afsluttet, vil vores landsmænd føle, at tøven ved dette krydsningspunkt er forsvundet, og at der er en alvorlig lettelse. Denne lettelse begynder allerede at kunne mærkes. Selvom vi har forårsaget nogle forstyrrelser i miljøet, vil vi også have skabt et miljø, hvor vi vil opleve komfort og fornøjelse i mange år.”

Günceleme: 21/05/2023 11:04

Lignende annoncer