Creator Day Event samlet industrigiganter fra ind- og udland

Creator Day Event samlet industrigiganter fra ind- og udland
Creator Day Event samlet industrigiganter fra ind- og udland

Creator Day-begivenheden, sponsoreret af NVIDIA, den 24. maj, samlede industrigiganter fra Tyrkiet og i udlandet.

Under ledelse af FGA, en af ​​Tyrkiets førende distributører, med støtte fra Adobe-distributør Penta Teknoloji og sponsorering af NVIDIA, blev Creator Day Turkey-lanceringen afholdt i Kanyon AVM Paribu Cineverse biografer den 24. maj.

Arrangementet samlede fagfolk, skabere og teknologientusiaster, der arbejder inden for indholdsskabelse. Deltagere fra Tyrkiet og udlandet kom sammen for at opdage nye ideer, dele deres erfaringer og etablere samarbejder. Eksperter inden for områder som kunst, design, spiludvikling, filmskabelse, virtual reality og augmented reality lavede inspirerende oplæg for deltagerne. Derudover blev der afholdt sessioner, der gav information om NVIDIAs nyeste teknologier og innovative produkter. Inden for arrangementets rammer blev muligheden for at udstille og dele skabernes arbejde også præsenteret. Deltagerne interagerede med andre skabere ved at udstille deres projekter og havde mulighed for at forbedre sig selv ved at modtage feedback.

Creator Day inkluderede også paneler og diskussioner, der fremhævede vigtigheden af ​​at skabe kreativt indhold i erhvervslivet. Virksomhedsejere og marketingmedarbejdere var i stand til at lære bedste praksis til at udvikle deres indholdsstrategi og nå ud til deres målgruppe. Arrangementet bød også på workshops, interaktive oplevelser og netværksmuligheder.

Kreative apps med GPU'er og Studio-drivere

NVIDIAs NVIDIA Studio-platform, som understøtter kunstnere og branchefolk, understøtter kunstnere og indholdsproducenter, der opererer i Tyrkiet såvel som over hele verden. Det fortsætter også med at tilbyde ekstraordinær hastighed og betydelig effektivitet i skabelsesprocesserne. NVIDIA Studio platform; Det giver høj ydeevne til brugere inden for kreative områder som 3D-design, rendering, videoredigering, motion graphics, fotografering, grafisk design, arkitektonisk visualisering og publicering. Med NVIDIAs brancheførende GPU'er og Studio-drivere udvikler kreative applikationer sig og accelererer med et inspirerende niveau af ydeevne og kapacitet. På denne måde tilbyder det sine brugere en ekstraordinær hastighed og betydelig effektivitet.

I sin tale ved begivenheden understregede NVIDIA Turkey Marketing and Communications Manager Can Us, at NVIDIAs støtte til kunstnere, der går ud over fantasien og producerer deres egne verdener og perspektiver inden for områder som 3D-design, foto- og videoredigering, digital live-udsendelse og kunstig intelligens sætter industristandarder.”Antallet af indholdsproducenter, der arbejder i det digitale miljø, både professionelt og amatørmæssigt, stiger hurtigt i Tyrkiet ligesom i resten af ​​verden. Som NVIDIA tilbyder vi ekstraordinær hastighed og effektivitet i alt kreativt arbejde med bærbare og stationære computere inkluderet i STUDIO-platformen med RTX-grafikkort i hardware, og RTX-specifikke kapaciteter, vi leverer til mere end 110 applikationer, vi har udviklet i software. Hos NVIDIA er vi glade for at hjælpe skabere med at frigøre deres potentiale." sagde.

Koray Birand, der opnåede succes på mange områder såsom redaktion, reklame, film og magasiner som kreativ filmfotograf, var blandt de professionelle, der talte ved begivenheden. Koray Birand sagde: "NVIDIA Creator Day var en spændende begivenhed, der bragte skabere og teknologientusiaster sammen. Denne begivenhed, som byder på et rigt indhold ved at samle branchegiganterne fra ind- og udland, gjorde det muligt for nye ideer, samarbejder og inspirerende projekter at opstå. Skaberne havde mulighed for at forbedre sig ved at opleve NVIDIAs nyeste teknologier. Denne begivenhed er blevet et mødested for alle, der arbejder inden for indholdsskabelse og giver en platform til at dele de seneste trends og innovationer i branchen."

📩 26/05/2023 15:35