Et møde om international jernbanetransport blev afholdt i Turkmenistan

Et møde om international jernbanetransport blev afholdt i Turkmenistan
Et møde om international jernbanetransport blev afholdt i Turkmenistan

Det 34. møde blev afholdt i Turkmenistan inden for rammerne af aftalen om internationale jernbanetransittariffer.

Ifølge udtalelsen fra Udenrigsministeriet i Turkmenistan deltog repræsentanter fra Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kasakhstan, Letland, Moldova, Tjekkiet, Tadsjikistan og Rusland og Jernbanesamarbejdsorganisationens komité i mødet, der blev afholdt i hovedstaden Ashgabat.

På mødet, som blev afholdt for første gang i Turkmenistan, blev spørgsmål relateret til at sikre konkurrenceevnen for transitgodstransport med jernbane diskuteret.

For at understrege vigtigheden af ​​at afholde mødet i Turkmenistan, som er et af nøglemedlemslandene i Railways Cooperation Organisationen, og som har en vigtig strategisk position inden for transport fra Europa til Asien, blev det understreget, at det vil bidrage til at øge og diversificere transporten. volumen i de nord-syd- og øst-vestlige transportkorridorer.

Derudover bemærkede deltagerne, at samarbejde på et lovende område som jernbanetransport og logistik er en integreret faktor i positive integrationsprocesser i forbindelse med globaliseringen af ​​verdensøkonomien og bæredygtig udvikling generelt.

Som medlem af Railway Cooperation Organisationen i 1994 tilsluttede Turkmenistan sig den internationale aftale om jernbanetransittariffer i maj 2022, mens de forfulgte en strategi baseret på harmonisk udvikling af jernbaneinfrastrukturen på nationalt plan og implementeringen af ​​en sammenhængende transportpolitik på regionalt niveau.

Günceleme: 25/05/2023 09:25

Lignende annoncer