Kina: 'Bælt og vej er en bred vej til at fremme udviklingen af ​​alle lande'

Kina 'Bælt og vej er en bred vej til at fremme udviklingen af ​​alle lande'
Kina 'Bælt og vej er en bred vej til at fremme udviklingen af ​​alle lande'

Det kinesiske udenrigsministerium SözcüDe frugtbare resultater, der er opnået i bælte- og vejkonstruktionen, viser, at bælte- og vejanlægget er blevet en bred vej, der fremmer udviklingen i alle lande, sagde Mao Ning.

Cambodjas premierminister, Hun Sen, sagde i en erklæring dagen før, at Cambodja har opnået håndgribelige fordele ved at deltage i "Belt and Road"-samarbejdet.

Mao Ning evaluerede Hun Sens udtalelse på hans regelmæssige pressekonference.

Mao påpegede, at Bælt og Vej-initiativet sigter mod at opnå fælles udvikling ved at styrke forbindelsen mellem landene, og sagde: "Som den cambodjanske premierminister Hun Sen sagde, nærmer Bælt og Vej-initiativet sig ikke noget land med fjendtlighed, og det hindrer heller ikke udvikling af ethvert land." han sagde.

I de 10 år, der er gået siden Bælt og Vej-initiativet blev lanceret, erklærede Mao, at det gensidigt gavnlige samarbejde mellem de lande, der deltager i konstruktionen af ​​Bælt og Vejen, især Cambodja, er blevet løbende uddybet i overensstemmelse med principperne om fælles høring, fælles byggeri og deling, og at Bælt og Vej ikke længere er positivt Han udtalte, at det er blevet et velkomment globalt offentligt produkt og en international samarbejdsplatform.

Mao informerede om, at Belt and Road-initiativet, hvor tre fjerdedele af verdens lande indtil videre har deltaget, har skabt 420 job i de pågældende lande og har hjulpet flere og flere lande med at accelerere deres økonomiske vækst.

Mao Ning udtrykte, at de mener, at fremme af kvaliteten af ​​bælte- og vejbyggeri vil give flere muligheder for den fælles velstand i forskellige lande, og understregede, at de vil fortsætte med at fremskynde samarbejdet mellem de to lande inden for rammerne af bælte- og vejbyggeri og opfylder den vigtige konsensus mellem Kinas og Cambodjas ledere.

Günceleme: 25/05/2023 10:26

Lignende annoncer