Handelsministeriet skal rekruttere 60 assisterende eksperter

Erhvervsministeriet skal rekruttere assisterende kommerciel revisor
Handelsministeriet

For at blive udnævnt til 8. og 9. grads stillinger fra General Administrative Services Class i Handelsministeriet, vil assisterende handelseksperter blive taget i de felter og numre, der er anført nedenfor med optagelseseksamen. Handelsministeriet 60 Assisterende ekspert Rekruttering Ansøgningsbetingelser? Hvordan man ansøger?

Optagelsesprøven afholdes i to faser, skriftlig og mundtlig.

Til den skriftlige eksamen inviteres kandidater op til 20 gange kvotenummeret efter rækkefølgen af ​​succes fra den KPSS-scoretype, der er angivet for hvert afsnit, der er anført nedenfor. Alle kandidater, der har lige point med den sidste kandidat, vil blive inviteret til den skriftlige eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

EKSAMENSBETINGELSER

a) For at opfylde de generelle betingelser, der er anført i artikel 657 i embedslovens lov nr. 48,

b) Ikke at være fyldt 01.01.1988 fra den første dag i januar i det år, hvor optagelsesprøven afholdes (de, der er født den XNUMX eller senere kan ansøge),

c) Statsvidenskab, jura, økonomi og administrative videnskaber, økonomi, erhvervs- og ingeniørfakulteter ved videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst fire års uddannelse, og de ovennævnte afdelinger fra andre fakulteter; (Kandidater skal scanne ækvivalensdokumenter, der er godkendt af YÖK i jpeg-format, hvis de opgraderer fra de afdelinger, der betragtes som ækvivalente med ovennævnte afdelinger, og tilføjer dem til anmodningsformularen, som de kan få adgang til fra vores ministeriums websted under deres ansøgning .),

ç) For at opnå en score på 70 og derover fra den relevante KPSS-scoretype specificeret i tabellen ovenfor, i den offentlige personaleudvælgelsesprøve afholdt af OSYM, der er gyldig på ansøgningsdatoen,

d) At have modtaget mindst (C) niveau fra YDS/e-YDS på et af de tyske, franske og engelske sprog inden for de sidste to år fra ansøgningsfristen, eller at have et internationalt gyldigt dokument, hvis ækvivalens er accepteret af OSYM med hensyn til sprogfærdigheder. .

e) Kandidater, der består en af ​​de skriftlige eller mundtlige faser af optagelsesprøverne tre gange i alt, kan ikke stille op til de efterfølgende optagelsesprøver.

f) Kandidater, der er berettiget til at gå til den skriftlige eksamen, vil blive opkrævet 100 TL eksamensgebyr, og kandidater, der ikke betaler eksamensgebyret, vil ikke blive optaget til den skriftlige eksamen. Eksamensgebyret opkræves af det universitet, der afholder den skriftlige eksamen, og bank- og kontonummer, som gebyret betales til, oplyses særskilt på vores ministeriums hjemmeside og af det pågældende universitet.

(Der vil ikke blive opkrævet noget gebyr på ansøgningstidspunktet.)

Dato og form for eksamensansøgning: Ansøgninger vil blive foretaget mellem 02.06.2023 – 12.06.2023 indtil 12.06.2023 kl. 17:00 i digitalt miljø via e-government (Ministry of Trade / Career Gate) og Career Gate på alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. Ansøgninger indgivet pr. post eller på anden måde accepteres ikke. Kandidater vil kun kunne søge til én af de førnævnte afdelinger.

Günceleme: 12/05/2023 10:08

Lignende annoncer