Hurtigere opladning for alle Apple-enheder med én enhed

Hurtigere opladning for alle Apple-enheder med én enhed
Hurtigere opladning for alle Apple-enheder med én enhed

Den nye generation af opladere, der tilbydes af Anker, er banebrydende for de teknologier, der gør livet lettere, og muliggør hurtigere og mere sikker opladning af smartphones, tablets, bærbare computere, MacBooks eller AirPods.

Anker tilbyder teknologiske produkter til ethvert behov til brugerne og gør en forskel med sine kompakte dimensioner og opladere med overlegne funktioner. En af de nyeste af disse enheder, Anker 3.0 Nano 511 med PowerIQ 3 teknologi, 30W oplader kan bruges til at oplade alle Apple og andre enheder såsom Apple Watch, iPhone-serien, iPad, MacBook Air. Enheden tilbyder 5 gange hurtigere opladning end standard iPhone-opladere med 3W strøm, og enheden kan oplade iPhone op til 30 procent på kun 50 minutter. Anker 20 Nano III 30W opladeren, hvis stik er foldbart og 511 procent mindre end Apples originale 30W oplader, understøtter også Programmerbar strømforsyning (PPS) kompatibel med Samsungs Quick Charge-teknologi. Den inkluderer også en dynamisk temperatursensor (ActiveShield), der aktivt overvåger enhedens temperatur, samt en Power Regulator Chip, der justerer strømudgangen for at beskytte den tilsluttede enhed.

Anker 737 GaNPrime 120W oplader registrerer og justerer automatisk spændingsoutputtet fra de enheder, der er tilsluttet opladeren, takket være dens smarte strømfordelingsalgoritme. På denne måde kan enheder oplades meget hurtigere. Enheden, som kan oplade din 16-tommer Macbook Pro på kun 1,5 time, oplader iPhone 14 op til 5 gange hurtigere end den originale 3W oplader. Opladeren, som er kompatibel med enheder af mange mærker såsom Apple, Samsung og HP, giver dig mulighed for at oplade din bærbare computer, iPhone og Apple Watch smartwatch på samme tid med 2 USB-C og en USB-A i alt 3 porte. Den er 96 procent mindre end den originale Macbook Pro-oplader (39 W) og lige så kompakt som AirPods Pro-coveret, hvilket gør den nem at have med overalt.

Günceleme: 25/05/2023 13:25

Lignende annoncer