Hvem blev elimineret i Survivor den 25. maj? Survivor 2023 Cansu, Nefise eller Aziz blev elimineret, sagde farvel til øen??

Hvem blev elimineret i Survivor i maj
Hvem blev elimineret i Survivor i maj

Hvem blev elimineret den 25. maj Survivor? Hvem blev elimineret Survivor, hvem gik 2023? Hvem var navnet, der sagde farvel til øen Survivor den 25.-26. maj? Aziz, Cansu eller Nefise blev elimineret? Svaret på spørgsmålet blev klart. Den deltager, der fik de laveste stemmer i Survivor i dag, sagde ifølge sms-ranglisten farvel til øen Dominica.
Som et resultat af de immunitetsspil, der blev spillet i de seneste dage, blev 3 elimineringskandidater også annonceret. Så hvem vandt 25. maj Survivor-kommunikationsspillet? Var der en eliminering i Survivor, som blev elimineret?

Survivor 2023 fortsætter, hvor det slap. Efter dagens kommunikationsspil er der eliminationstavlen. Cansu, Aziz og Nefise, som er en kvalifikationsdeltager i Survivor i denne uge, vil sige farvel til øen. Så hvem blev elimineret i Survivor, hvem forlod i 2023? Hvem var navnet, der sagde farvel til Survivor Dominik den 18. maj? Hvem er den overlevende, der blev elimineret i denne uge, fra hvilket hold? Hvem blev elimineret i Survivor? Detaljer er her…

Spændingen fortsætter i Survivor, en af ​​de populære konkurrencer. Survivor, en af ​​de mest sete tv-serier på TV8-skærme, undrer sig over navnet, der blev elimineret i aften. Hvem blev elimineret fra søgemaskinerne? Hvem er navnet, der blev elimineret fra Survivor den 25. maj? Hvem sagde farvel til Survivor? søge efter svar på spørgsmål. Så hvem blev elimineret i Survivor, hvem forlod i 2023? Hvem var navnet, der sagde farvel til Survivor Island den 25. maj? Blev Aziz, Cansu eller Nefise elimineret, hvem blev elimineret? Her er alle kuriositeterne...

HVEM BLEV ELIMINERET I SURVIVOR?

Som et resultat af immunitetsspillene blev det spillet individuelt, og som et resultat af de 3 immunitetsspil var der en spænding af eliminering mellem Survivor-konkurrenterne Cansu, Nefise og Aziz. Aziz Survivor, som fik færrest stemmer i SMS-afstemningen blandt deltagerne, sagde farvel til sine drømme.

Afskeden med Aziz, der gjorde sig bemærket med sin sjove og succesrige præstation i konkurrencen, forstyrrede også deltagerne.

Rødt hold

  • Ertug Onur Eskioglu
  • Yusuf Yildiz
  • Nefise Karatay
  • Cansu Busra Tuman

Blå hold

  • Gratis trigger
  • Aziz Ozan Dilber
  • Asena Demirbag
  • Osman Can Ural

Günceleme: 26/05/2023 00:19

Lignende annoncer