Hvem var Survivors første elimineringskandidat den 27. maj? Hvem vandt den første individuelle immunitet i Survivor?

Hvem vandt Survivor-immunitetsspillet May Survivor, som var elimineringskandidaten
Hvem vandt Survivor-immunitetsspillet May Survivor, som var elimineringskandidaten

Hvem var Survivors første eliminationskandidat den 27. maj? Hvem vandt den første individuelle immunitet i Survivor? Det sidste afsnit, som blev sendt om aftenen den 1. maj, hvor det individuelle immunitetsspil i Survivor blev afgjort i dag, den første elimineringskandidat, bragte spændende øjeblikke til skærmen. Til ugens første immunitetsspil kæmpede deltagerne hårdt for at vinde i den 27. sidste episode af Survivor, dateret den 27. maj. Hvem der vandt den individuelle immunitet, hvilken Survivor-konkurrent gik til eliminationspuljen var et spørgsmål om nysgerrighed. Hvem var Survivor-kandidat til eliminering? spørgsmålet er blevet besvaret. Så hvem vandt Survivor-immunitetsspillet? Hvem blev valgt som Survivor 112. eliminationskandidat i går aftes? Her, Survivor 1. eliminationskandidat og hvad der skete.

Survivor 1. eliminationskandidat, og hvilken konkurrent, der vandt ugens første immunitetsspil, blev klart. I det sidste afsnit af Survivor Turkey, som mødtes med sine fans på TV8-skærmene, den 27. maj, kæmpede deltagerne for det prisvindende immunitetsspil. I slutningen af ​​den betagende episode blev vinderen af ​​det hårde løb mellem Yusuf og Nefise Karatay, som nåede til finalen, kåret.

27. MAJ SURVIVOR HVEM VAR DEN 1. ELIMINATIONSKANDIDAT?

Kampen mellem Nefise og Asena markerede dagen i immunitetsspillet for denne uges første elimineringskandidat i Survivor, hvor individuelle immunitetskampe frem mod den store finale gradvist kom i forgrunden. Survivor 1. elimineringskandidaten vil snart blive annonceret. Nefise, der vandt immunitetsspillet for Survivor 1. elimineringskandidat, valgte Asena som elimineringskandidat.

HVEM VINDER IMMUNITETSSPILLET?

I Survivor stod deltagerne over for hinanden i ugens sidste immunitetsspil. Før kampen spiste de vindende deltagere pizza. Hun vandt ugens første immunitetskamp ved at besejre Nefise Yusuf 5-2 i immunitetsspillet, hvor Yusuf og Nefise Karatay konkurrerede indædt i finalen.

Hvem vandt Survivor Immunity-halskæden?

Hun vandt ugens første immunitetskamp ved at besejre Nefise Yusuf 5-2 i immunitetsspillet, hvor Yusuf og Nefise Karatay konkurrerede voldsomt i finalen og blev ejeren af ​​immunitetshalskæden.

📩 28/05/2023 00:30