Hvor meget, hvor mange TL, og hvornår vil 2023 Eid-al-Adha pensionsbonus blive udbetalt?

Hvor meget er Eid-al-Adha-pensionsbonussen, hvor mange TL, hvornår vil den blive indbetalt?
2023 Eid al-Adha pensioneringsbonus Hvor meget, hvor mange TL, hvornår vil det betale sig

Eid-al-Adha pensionsbonus, som var kort tid før festen, var et af de spørgsmål, der kom på dagsordenen. Som det er kendt, gjorde staten i den sidste Ramadan-fest en gestus ved at give feriebonusser til pensionister, som den gør hvert år. Hvornår udbetales Eid-al-Adha-bonusserne? Derfor begyndte man at undersøge spørgsmålet. Så hvor meget er Eid-al-Adha-bonussen, hvor mange TL vil der blive udbetalt?

2023 Eid al-Adha pensioneringsbonus Hvor meget, hvor meget TL?

Som hvert år gives der bonusser til pensionister på ferie i år. Ramadanfest-bonussen er blevet øget til 2 tusind lire for pensionister. Pensionister vil blive investeret 2 tusind lire som en Eid-al-Adha-bonus.

 Hvornår udbetales Eid-al-Adha pensionsbonus?

Ministeriet for arbejde og social sikring meddelte, at pensionsbonuserne ved Ramadanfesten ville blive udbetalt mellem 17.-19. april og indbetalte dem. Det er forudset, at de bonusser, der deponeres to dage før festen, vil blive indbetalt på lignende datoer for Eid al-Adha. I overensstemmelse hermed anslås det, at Eid-al-Adha bonusserne, som realiseres onsdag den 28. juni, vil blive krediteret kontoen efter fredag ​​den 23. juni.

Günceleme: 22/05/2023 15:46

Lignende annoncer