Industrivirksomheders overskud i Kina steg med 29.8 procent

Industrielle virksomheders overskud stiger i procent i Kina
Industrivirksomheders overskud i Kina steg med 29.8 procent

Det blev rapporteret, at indkomsten for store industrivirksomheder i Kina steg med 3,7 procent, og overskuddet fra hardwarefremstilling steg med 29,8 procent på årsbasis i april. Ifølge data udgivet af Kinas nationale statistiske kontor faldt det samlede overskud for store industrivirksomheder i årets første fire måneder med 20,6 procent til 2 billioner 32 milliarder 880 millioner yuan. Disse virksomheders indkomst steg med 0,5 procent år-til-år i de første fire måneder og 3,7 procent i april.

Mens det blev påpeget, at faldet i industrivirksomhedernes overskud fortsatte med at skrumpe, blev det oplyst, at disse virksomheders overskud faldt med 18,2 procent i april, og faldet er indsnævret med 1 point i forhold til marts. Dataene viste også, at overskuddet i Kinas hardwarefremstillingssektor steg 29,8 procent i april.

📩 27/05/2023 13:29