TUM introducerede Hatay Tastes på Turkish Cuisine Week

TUM introducerede Hatay Tastes på Turkish Cuisine Week
TUM introducerede Hatay Tastes på Turkish Cuisine Week

I IGA Istanbul Lufthavn, som har det største mad- og drikkevareområde i verden under ét tag, leverer TUM mad- og drikkevarer før og efter flyvningen til passagerer med mere end 90 virksomheder med støtte fra Kulturministeriet og Turisme, på tyrkiske ambassader og introducerer Hatay-smag i den tyrkiske køkkenuge, der fejres i vores land.

Som en bro for bevarelsen af ​​det tyrkiske køkken og dets overførsel til internationale passagerer, fejrede TUM den tyrkiske køkkenuge, som blev afholdt i regi af Republikken Tyrkiets præsidentskab, mellem den 21. og 27. maj. TUM denne særlige uge; Gastronomicentret Hatay, som er berømt for sin historiske, kulturelle baggrund og rige køkken, gav sine gæster en turistisk og gastronomisk oplevelse ved at opleve dens unikke smag.

TUM gav sine gæster en vidunderlig smagsfest med smagene unikke for Hatay-køkkenet under titlen "Ancient and Sustainable Turkish Cuisine" i begivenheden, hvis hovedtema var "Sustainable Turkish Cuisine: Waste-free, tradition, sund" . Ved smagningsarrangementet i TUM, en af ​​de fremtrædende smage af Hatay Cuisine, som har en unik karakter med kombinationen af ​​mellemøstlige, middelhavs- og anatoliske køkkener; “Ashur”, “Olivensalat”, “Hummus”, “Kısır”, “Mutebbel”, “Fellah Meatballs”, “Babagannuş”, “Muhammara”, “Hosaf” og “Künefe” fandt sted.

TUM CEO Hüseyin Dönmez understregede, at de påtager sig et stort ansvar for at introducere rigdommen i det tyrkiske køkken til internationale rejsende ved konstant at forbedre deres forståelse af service for at tjene på en måde, der passer til tyrkisk gæstfrihed, og sagde: "Et af de vigtigste elementer i At holde Hatay, civilisationernes by i live, og overføre den til fremtidige generationer er tyrkisk.Jeg tror, ​​det er for at forklare det store bidrag, den har ydet til køkkenet. I denne sammenhæng er vi stolte af at samle de vigtige smag af Hatay-køkkenet med verdensrejsende under den tyrkiske køkkenuge. Det tyrkiske køkken skiller sig ud for at være kulturelt bæredygtigt med dets spise- og drikkeritualer formet omkring følelsen af ​​enhed og sammenhold. Med denne tilgang er det vores største mission at gøre vores passagerer, som har spredt sig fra lufthavnen til forskellige dele af verden, til ambassadører for det tyrkiske køkken. Tea Time, Enva, Mood Up, Mvnch, Crousty Co., som ikke efterlod os alene i denne vigtige mission. og jeg vil gerne takke HD Iskender”.

IGA Istanbul Lufthavns CEO Kadri Samsunlu, som deltog i den særlige begivenhed for den tyrkiske køkkenuge, der blev afholdt i IGA Istanbul Lufthavn, sagde: "Vi kom sammen med vores interessenter med organisationen af ​​TUM på en dag, der kræver særlig opmærksomhed for at introducere det tyrkiske køkken til verdens passagerer. IGA Istanbul Lufthavn er vært for mange passagerer fra hele verden. Han fortæller om den smag, han smagte her i sit land. I denne sammenhæng er denne organisation, som introducerer det tyrkiske køkken til vores passagerer, af stor betydning. Vores mål er at introducere smagen af ​​vores køkken til hele verden."

TAYA Hospitality Services and Retail Group CEO, TUM bestyrelsesmedlem Saadettin Cesur sagde: "Det er blandt de første i verden, at tyrkisk køkken, som har været vært for civilisationer i århundreder, såvel som nationale og internationale mærker, udstilles med disse produkter på sådanne en smuk lufthavn. Jeg vil især tale om bæredygtighed, som er et af temaerne i den tyrkiske køkkenuge. I IGA Istanbul Lufthavn komposteres alt affald fra fødevarevirksomheder samt kaffemasse og bruges i landskabspleje. Takket være denne transformation har vi reduceret vandingen af ​​landskabet her til to dage om ugen. Samtidig med at vi reducerer spild, leverer vi også høj effektivitet og vandbesparelser inden for jordforbedring og landskabspleje. Dette er det største bevis på, at projektet faktisk er vellykket. Derfor yder vi et stort bidrag til bæredygtighed.”

📩 27/05/2023 13:21