KarşıyakaCampingvogne optager gratis parkering og strand i Tyrkiet evakueret

KarşıyakaCampingvogne optager gratis parkering og strand i Tyrkiet evakueret
KarşıyakaCampingvogne optager gratis parkering og strand i Tyrkiet evakueret

Izmir Metropolitan Municipality, Karşıyakaevakuerede 174 campingvogne, der optager gratis parkeringspladser og strandområder i . De evakuerede campingvogne blev flyttet til de midlertidige parkeringspladser, som Metropolitan-holdene viste.

Izmir Metropolitan Municipality fortsætter med at afslutte karavanebesættelsen på forskellige punkter, især i kystområderne i byen og gratis parkeringspladser. Efter klagerne fra borgerne over besættelsen og den offentlige orden startede Izmir Metropolitan Municipality Police Department og Transportation Department en fælles undersøgelse. Efter at 259 campingvogne blev fjernet fra İnciraltı Urban Forest i november sidste år KarşıyakaArbejdet er startet i.

Placering vist

Izmir Metropolitan Municipality Police, Karşıyaka I samarbejde med distriktets politiafdeling blev i alt 122 campingvogne, 52 bugserede og 174 motoriserede, evakueret på den offentlige parkeringsplads, der ligger overfor Bostanlı Pazaryeri, ved siden af ​​Beşikçioğlu-moskeen. Caravanejere fik vist et sted at parkere i det tomme område ved siden af ​​ESHOT Garage i Çiğli. Ved indgangene til den gratis parkeringsplads blev der monteret mærker for at forhindre indgangen af ​​campingvognene.

Midlertidig parkering for campingvogne

Mens Izmir Metropolitan Municipality fortsætter med at arbejde på evakueringen af ​​47 campingvogne på parkeringspladserne, opretter den også midlertidige parkeringspladser, hvor campingvognene kan parkeres. Som et resultat af undersøgelserne blev de parkeringspladser, der var planlagt til at blive taget i brug, fastlagt som følger;

Konak, Halkapınar District, 1443 Street, 1201/6 Street, 1004 Street skæringspunkt.
Çiğli, Büyükçiğli Mahallesi 8250 Street, New Airport Street kryds. (Ved siden af ​​Raw Eshot Garage)
Skæringspunktet mellem Menemen, Ulucak Mahallesi, Çanakkale asfalt, 1st street og 7202 street.
Bayraklı, Manavkuyu-kvarteret, området over kaptajn İbrahim Hakkı Street.

📩 28/05/2023 10:28