Konya Mind and Intelligence Games Contest blev scenen for stor spænding

Provinsfinaler i den 4. Konya Mind and Intelligence Games Competition, som blev arrangeret i samarbejde med Konya Metropolitan Municipality og Provincial Directorate of National Education, for at øge elevernes interesse for sind- og intelligensspil og for at træne elever, der vil repræsentere Konya i nationale turneringer . Borgmester i Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay lykønskede alle de studerende, der deltog og rangerede i konkurrencen, der dækkede 31 distrikter.

I samarbejde med Konya Metropolitan Municipality og Provinsdirektoratet for National Uddannelse blev det fjerde Mind and Intelligence Games, hvor elever i folkeskoler og gymnasier i 31 distrikter deltog, afholdt.

Inden for rammerne af konkurrencen, hvor der blev afholdt skoleturneringer og derefter distriktsturneringer i 31 distrikter, kæmpede 310 elever, som kom først i deres distrikt, for at blive mestre i provinsfinalerne i 10 forskellige kategorier i Selcuklu Congress Center.

Mangala, Pentago, Q-Bitzz, Equilibrio, Küre; De elever, der rangerede i 5 forskellige spil for gymnasier, nemlig Mangala, Pentago, Reversi, Kulami og Küre, vandt forskellige priser.

I konkurrencen, hvor elever og familier oplevede stor spænding uden for hallen, vandt de elever, der kom først i hver kategori, teleskopet, mens andenpladsen vandt robottræningssættet, tredjepladsen vandt den kodningsbaserede pædagogiske robot, og fjerdepladsen vandt sind- og intelligens-spillesættet.

Borgmester i Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay udtalte, at de unge, som er fremtidens garanti, altid gør sig selv stolte, og lykønskede alle de studerende, der deltog og rangerede i konkurrencen, der dækkede 31 distrikter. Borgmester Altay, som også takkede provinsdirektoratet for national uddannelse og lærere, erklærede, at de vil fortsætte med at gøre alt for at forberede børn og unge til fremtiden på den stærkest mulige måde.

Eleverne, som vandt førstepladsen i konkurrencen, der blev arrangeret for at øge elevernes interesse for sind- og intelligensspil og for at træne elever, der vil repræsentere Konya i nationale turneringer, vinder Konya i det tyrkiske mesterskab, der afholdes i juni i samarbejde med Ministeriet for National Uddannelse og All Mind and Intelligence Games Federation (TAZOF) vil repræsentere.