Ministeriet for det nationale forsvar skal rekruttere 29 handicappede arbejdere

National Defense Department
Ministeriet for forsvar

Inden for rammerne af artikel 4857 i arbejdsloven nr. 30 vil 14 (fjorten) handicappede og 15 (femten) tilskadekomne, der ikke anses for handicappede i kampen mod terrorisme, blive rekrutteret til at blive ansat på arbejdspladser, der er tilknyttet Ministeriet for Nationalt Forsvar. Ministeriet for Nationalt Forsvar 29 Hvad er ansøgningsbetingelserne for rekruttering af handicappede arbejdstagere? Hvordan man ansøger?

Ansøgninger vil blive foretaget gennem det tyrkiske arbejdsformidlingskontor. Oplysninger om annoncen kan findes på den tyrkiske arbejdsformidlings hjemmeside. Meddelelsen blev offentliggjort pr. 10.05.2023.

Günceleme: 10/05/2023 11:43

Lignende annoncer