Navnet på Tyrkiets første elektriske Eskişehir-5000 hovedlokomotiv er blevet registreret

Navneregistreringsceremonien for Tyrkiets første elektriske Eskişehir hovedlinjelokomotiv blev afholdt
Navneregistreringsceremonien for Tyrkiets første elektriske Eskişehir-5000 hovedlinjelokomotiv blev afholdt

Ufuk Yalçın, General Manager for TCDD Taşımacılık A.Ş., Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) deltog i navneregistreringsceremonien for Tyrkiets første elektriske Eskişehir-5000 hovedlokomotiv fremstillet i Eskişehir-anlæg.

Ved ceremonien, efter TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar, sagde minister for energi og naturressourcer Fatih Dönmez: "Dette projekt blev besluttet at blive støttet i 2017. Det mest kraftfulde køretøj, der nogensinde er designet i Tyrkiet. E5000 betyder 5 tusinde kilowatt. Siden starten af ​​projektet har 157 af vores ingeniører kastet deres tanker her. Forskellige dele af lokomotivet blev indkøbt fra cirka 115 indenlandske leverandører, hvilket igen bidrog i høj grad til at nedbringe underskuddet på betalingsbalancen. Andelen af ​​lokalitet, der bruges i lokomotivet, er 65 procent, men jeg håber, at vi har et mål om at øge dette tal til over 80 procent," sagde han.

Vi modtog forhandlingstilbud på Lokomotivet

Minister Dönmez forklarede, at selvom testene af lokomotivet ikke er afsluttet endnu, har de modtaget interviewtilbud fra nogle lande, og at det elektriske hovedlokomotiv Eskişehir-5000 har en meget klar vej i denne forstand, og sagde: "Togkontrol og overvågning System (Train Control and Monitoring System, som er en af ​​komponenterne med størst merværdi i jernbanekøretøjssektoren, som kun få udviklede lande i verden har) Hovedbanelokomotivet, hvis produktion blev afsluttet med 100 procent indenlandsk og nationalt design af TCMS) og kontrolsystemer, blev bygget og brugt i indenlandsk software for første gang i dette produkt. Det vil blive brugt til både passager- og godstransport. Samtidig er dette lokomotiv blevet certificeret i henhold til EU's jernbaneinteroperabilitetsaftale og specifikation. Dette vil være tilgængeligt for os ikke kun på vores egen linje i Tyrkiet, men også i forskellige dele af Europa og verden. Faktisk, selv før testene var færdige, kom der interviewtilbud fra Europa og fra forskellige dele af verden. Med andre ord, Eskişehir 5000's front er åben. Lad os producere det i tide. Antallet af lokomotiver, der skal produceres her, er planlagt til 20 i første omgang. Det er planlagt at stige til 95 i den følgende periode. In-house er gangtests ved lav hastighed også begyndt. Disse tests er stadig i gang. Inden for rammerne af masseproduktion blev der også afgivet ordrer på kritisk udstyr. Produktionsarbejdet fortsætter i overensstemmelse med produktionsplanen," sagde han.

URAYSİM Test Center afsluttet stort set

Minister Dönmez udtalte, at konstruktionen af ​​National Rail Systems Test and Research Center (URAYSİM), hvor test- og certificeringsprocesserne for lokomotiver vil blive udført, fortsætter i Eskişehir, og at testudstyret snart vil blive installeret, sagde minister Dönmez, Han foreslog navnet på lokomotivet, som tidligere blev lanceret som E5000, som 'Eskişehir 5000'. De godkendte, vi siger, det passer til vores Eskişehir. Vi vil nu se navnet Eskişehir over hele vores land med dette lokomotiv. Men dette afskærer os ikke, vi vil gerne se Eskişehir 5000 også i Europa. Vi plejede at sende disse køretøjer til udlandet til test og certificering. Køen ventede i flere måneder, vi skulle betale vores millioner af udenlandsk valuta i udlandet. Med beslutningen truffet af vores regering blev der etableret et test- og certificeringscenter i Eskişehir under navnet URAYSİM. Vores strukturer er stort set færdige. Test- og hardwareenheder, der skal bruges indeni, kommer. Selvfølgelig vil de linjer, hvor disse køretøjer vil blive testet, blive oprettet på samme måde. For vi skal lave nogle tests på linjen. Dette er en ekstremt kritisk facilitet for Eskişehir. Ved at komme fra udlandet og bruge dette center, ikke kun til jernbanesystemets køretøjer, der er produceret i Tyrkiet, men også for, hvordan vi sender og betaler for de test, vi sender til udlandet, vil de få test- og certificeringsprocedurerne udført her. Vi sørger for en indstrømning af udenlandsk valuta. I denne forstand håber jeg, at URAYSİM's bestyrelse kommer sammen for første gang, og at det første møde vil være gavnligt."

Günceleme: 11/05/2023 09:23

Lignende annoncer