Ondokuz Mayıs University rekrutterer 500 medarbejdere

Ondokuz Mayıs Universitet
Ondokuz Mayıs Universitet

For at blive ansat i de enheder, der er tilknyttet rektoratet for Ondokuz Mayıs Universitet, i overensstemmelse med paragraf (B) i 657. artikel i embedsmandsloven nr. 4, og deres udgifter dækkes over det særlige budget; I overensstemmelse med "Principles on Employing Contracted Personnel", 2022 KPSS (B) gruppe KPSSP3 score for bachelor kandidater (eksklusive farmaceut personale), 2022 KPSS (B) gruppe KPSSP93 score for associerede grad kandidater, 2022 KPSS (B) score gruppe KPSSP94 for dimittender på sekundærtrinnet. Kontrakteret personale vil blive rekrutteret i følgende titler. Derudover er der ingen mundtlig eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1. At opfylde betingelserne angivet i artikel 657/A i tjenestemandsloven nr. 48.

2. Uden at det berører bestemmelserne i § 657 i tjenestemandsloven nr. 53, ikke at have en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sit hverv kontinuerligt.

3. For mandlige kandidater, der har aftjent deres værnepligt, er fritaget eller udsat.

4. Ikke at have helbredsproblemer, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

5. Ikke at blive afskediget fra offentlig tjeneste ved dekret.

6. At dimittere fra det modsatte uddannelsesniveau til den stilling, der skal foretrækkes, at bære og attestere de krævede kvalifikationer fra den sidste dag af ansøgningen.

7. Ikke at modtage pension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution.

8. Paragraf (B) i artikel 657 i lov om embedsmænd nr. 4 siger, at "I tilfælde af opsigelse af deres kontrakter af deres institutioner på grund af overtrædelse af principperne i servicekontrakten, eller hvis de ensidigt opsiger kontrakt inden for kontraktperioden, bortset fra de undtagelser, der er fastsat ved formandens beslutning, fornyer de ikke kontrakten fra opsigelsesdatoen. De kan ikke ansættes i institutionernes kontrakterede personalestillinger, medmindre der er gået et år fra udløbet af kontrakten. kontrakt." at have kvalifikationer i henhold til bestemmelsen.

9. Ikke at være i situationen med at arbejde på en farlig/lav-farlig og meget farlig arbejdsplads defineret i arbejdsmiljøloven nr. 6331 og tilhørende lovgivning i henhold til den enhed, der skal ansættes.

10. Personalet, der skal ansættes på alle hospitaler på vores universitet (på grund af nødvendigheden af ​​at yde 7/24 uafbrudt service, primært skadestuen, operationsstuen, intensivafdelingen, radioaktive og radio-ioniserende enheder på hospitalerne) med en skift- stil arbejdsplan eller arbejde i nattevagt. Ikke at have et handicap med hensyn til social eller familiær status.

11. At være positiv som følge af den arkivundersøgelse, der skal udføres på de kandidater, der er berettiget til at indgå en kontrakt i henhold til "Sikkerhedsundersøgelses- og arkivforskningsloven" offentliggjort i Lovtidende d. 17.04.2021 og nummereret 31457. (Det vil ske efter fastlæggelse af hoved- og suppleantkandidater.)

12. Ud over de generelle krav til beskyttelses- og sikkerhedsofficerstillinger;*

a. For at opfylde betingelserne i artikel 5188 i lov om private sikkerhedstjenester nr. 10,

b. Ikke at have nogen sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin beskyttelses- og sikkerhedstjeneste i åbne og lukkede områder,

c. Ikke at have en hindring for at arbejde i lukkede og åbne områder på skift 7/24,

d. Må ikke være kortere end 170 cm hos mænd og 160 cm hos kvinder,

D. Forskellen mellem de sidste to cifre i højden i centimeter og vægten bør ikke være mere end 10 og ikke mindre end 15. (For eksempel bør vægten af ​​en mandlig kandidat, der er 170 cm høj, ikke være mere end 70+10=80, og ikke mindre end 70-15=55.)(For eksempel vægten af ​​en kvindelig kandidat, der er 160 cm høj skal være 60+10=70. Den bør ikke være mere end 60-15=45.)

13. Det er obligatorisk at have en diplom-score i eksamensbeviset eller midlertidige eksamensdokumenter (godkendt kopi som original eller QR-kodet e-Government-udskrift og -udskrift) indsendt af de kandidater, der ansøger om titlen som farmaceut. I modsat fald vil ansøgningen ikke blive behandlet. KPSS-scorekrav er ikke påkrævet af de kandidater, der vil ansøge om farmaceutstillingen, i overensstemmelse med principperne for ansættelse af kontraktansat personale. I tilfælde af, at antallet af kandidater er flere end antallet af personalestillinger, foretages rangeringen med udgangspunkt i den, der har den højeste gradueringskarakter for denne stilling. Hvis dimittendkarakteren er lige, prioriteres den med forrige dimissionsdato. I dette tilfælde, hvis det er det samme, vil kandidaten blive prioriteret med den første fødselsdato.

14. Alderskrav søges for kandidater, der ikke har fyldt 30 år (femogtredive) pr. 05/2023/35 pr. ansøgningsfristen. (De, der er født den 30/05/1988 og senere kan ansøge).

15. Kandidater, der skal ansættes i stillingen som beskyttelses- og sikkerhedsofficer, skal ikke være fyldt 30 (05) fra fristen den 2023/30/30. (De, der er født den 05/1993/XNUMX og senere kan ansøge).

ANSØGNINGSSTED, FORM OG VARIGHED

1. Ansøgninger modtages gennem e-Government Gateway gennem tjenesten "Ondokuz Mayıs University - Career Gateway Public Recruitment" eller "Career Gateway" via webstedet alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​​​mellem 16/05/2023-30 /05/2023.
2. Ansøgninger, der fremsættes personligt, vil ikke blive accepteret, og ansøgninger indgivet pr. post eller på anden måde vil ikke blive accepteret.

3. Kandidater vil kun kunne søge én af de udmeldte stillinger. Ansøgninger fra kandidater, der søger mere end én stilling, vil blive betragtet som ugyldige.

4. Da oplysningerne om kandidaternes KPSS-score, eksamen, straffeattest, militærtjeneste og identitet vil blive indhentet gennem de relevante institutioners webtjenester via e-Government, vil disse dokumenter ikke blive anmodet om fra kandidaterne på ansøgningsstadiet . Hvis der er fejl i de nævnte oplysninger om kandidaterne, skal de foretage de nødvendige opdateringer/rettelser fra de relevante institutioner, inden de søger.

5. De dokumenter, der skal indsendes af de oprindelige vindere, vil blive annonceret på universitetets hjemmeside.

6. Kandidater, der ansøger om stillinger som beskyttelses- og sikkerhedsofficer; Indsend venligst dine private sikkerhedsvagt-id-kort og det aktuelle daterede dokument, de vil modtage fra en officiel sundhedsinstitution, der viser højde/vægt-status specificeret i artikel 12 (ç) og (d) i artikel XNUMX i afsnittet om generelle betingelser i pdf eller jpg i det relevante felt i dokumentsektionen under fanen "Andre dokumenter". format skal uploades. (Højde- og vægtmåling af hoved- og vikarkandidater, der er berettiget til at blive placeret i stillingen som beskyttelses- og sikkerhedsofficer, vil blive udført separat af vores institution.)

7. Kandidater, hvis afgangsoplysninger ikke kommer automatisk, skal indtaste ansøgningens opdaterede oplysninger manuelt og uploade det godkendte eksamensbevis eller afgangsdokumenter i pdf-format via e-Government.

8. Kandidater, der har dimitteret fra uddannelsesinstitutioner i udlandet eller i Tyrkiet og har ækvivalens med hensyn til den uddannelsesstatus, der søges i denne meddelelse, skal uploade det relevante dokument til feltet "Equivalence Certificate" under "Dine andre dokumenter"-stadiet under deres ansøgning til Karriereport.

9. Enhver ansøgning, der ikke viser "Din transaktion er gennemført..." på Career Gate-Public Recruitment Platform, vil ikke blive taget i betragtning. Derfor bør kandidater kontrollere, om ansøgningsprocessen er gennemført.

10. Ansøgerne er ansvarlige for at gøre ansøgningsprocessen fejlfri, fuldstændig og i overensstemmelse med de problemstillinger, der er specificeret i denne meddelelse, og uploade de ønskede dokumenter til systemet under ansøgningsprocessen. Kandidater, der ikke overholder disse spørgsmål, vil ikke kunne gøre krav på nogen rettigheder. Kandidater er ansvarlige for unøjagtigheder og manglende dokumenter i de uploadede dokumenter.

11. Ansøgere er ansvarlige for deres erklæringer og ansøgningsdokumenter.

Günceleme: 16/05/2023 10:09

Lignende annoncer