Pamukova YHT Station Udbud afsluttet

Pamukova YHT Station Udbud afsluttet
Pamukova YHT Station Udbud afsluttet

Udbuddet af højhastighedstogstationen i Pamukova, som afholdes i Pamukova og er blevet udbudt for tredje gang, er afsluttet. Udbuddet på Pamukova High Speed​​​Train Station blev udbudt to gange tidligere, men da der ikke var nogen tilbudsgiver, blev det udbudt for tredje gang den 3. maj 20223.

Som et resultat af udbuddet, der blev afholdt den 3. maj 2023, blev Pamukova YHT-stationsbygningsarbejdet, stationsplatformarrangementet og fodgængerbroen og stationspladsens struktur- og plante-landskabsarbejde givet til et entreprenørfirma.

Pamukovas borgmester Güven Övün afgav en erklæring på sin sociale mediekonto og annoncerede det som en god nyhed.

Præsident Övün sagde: "Udbuddet for højhastighedstogstationen, der skal afholdes i Pamukova, hvor de sydlige distrikter i Sakarya har ventet i lang tid, er afsluttet. Held og lykke til vores land, vores by og vores smukke Pamukova med denne service, der vil ændre Pamukovas skæbne, yde et seriøst bidrag til dets udvikling og gøre vores distrikt til Sakaryas lysende stjerne.” sagde.

Det er oplyst, at byggeriet af Pamukova YHT Station vil begynde i de kommende måneder.

📩 28/05/2023 10:20