SMV OSB vil være en af ​​de vigtigste tjenester, vi vil levere til Bursa

SMV OSB vil være en af ​​de vigtigste tjenester, vi vil levere til Bursa
SMV OSB vil være en af ​​de vigtigste tjenester, vi vil levere til Bursa

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) bestyrelsesformand İbrahim Burkay udtalte, at mere end 4.500 virksomheder ansøgte om SME OIZ-projektet og sagde, "SME OIZ vil være en meget vigtig start for transformationen af ​​vores industri og handelsområder mod jordskælvsfare. Jeg ser dette projekt som en af ​​de vigtigste tjenester, som BTSO-forsamlingen vil yde til Bursa." sagde.

BTSO majforsamlingsmøde blev afholdt i Kammerservicebygningen. BTSO's bestyrelsesformand İbrahim Burkay udtalte, at valget den 14. maj blev afsluttet med en demokratisk modenhed, der passer Tyrkiet, i et ekstremt fredeligt miljø. Burkay udtrykte, at den demokratiske vilje i valget blev realiseret med en deltagelsesprocent på op til 90 procent, og lykønskede de deputerede valgt til den tyrkiske store nationalforsamling. Præsident Burkay udtalte, at han mente, at præsidentvalgets anden valgrunde, der afholdes den 28. maj, vil blive afsluttet med samme modenhed og ønskede, at valgresultatet ville være til gavn for erhvervslivet og Tyrkiet.

"Vi tror på vores lands potentiale"

"Det er vores største ønske, at en periode, hvor vi vil fokusere på de grundlæggende problemer i økonomien, såsom valutakurs, inflation og betalingsbalanceunderskud, begynder efter valget." Præsident Burkay sagde: "For nylig har både de globale virkninger og den indenlandske udvikling, især pandemiskrisen og Rusland-Ukraine-krigen, skabt nogle sårbarheder i vores økonomi. Genopretningen af ​​den økonomiske konjunktur i verden vil være drivkraften for, at vores land hurtigt kommer ud af denne proces. Som reelle sektoraktører er vi nødt til at fokusere intensivt på eksportaktiviteter, der vil eliminere underskuddet på udenrigshandelen i denne periode. På den anden side er det en af ​​de vigtigste faktorer i denne periode for bankerne at revidere deres tilgang til den reelle sektor med hensyn til adgang til finansiering, hvad angår bæredygtigheden af ​​produktion, investeringer og beskæftigelse. Som forretningsverdenen i Bursa vil vi fortsætte med at støtte alle økonomiske og strukturelle reformer, der vil føre vores land til dets mål, og for at bevare vores stærke tro på vores lands magt og potentiale." brugte sætningerne.

"HOMETEX bliver hjemmetekstilers stolthed"

Præsident Burkay bemærkede, at som BTSO fortsætter deres eksportorienterede aktiviteter uden at bremse tempoet, udtalte præsident Burkay, at de med succes afholdt HOMETEX-messen, et af de vigtigste møder i hjemmetekstilindustrien, under tilrettelæggelsen af ​​KFA-messer også i år. Præsident Burkay understregede, at messen afholdt i Istanbul Expo Center den 16.-20. maj er blevet en kilde til stolthed for industrien, sagde præsident Burkay: "KFA Fair Organization, som vi lancerede i 2013, har autoritet til at organisere messer og kongresser ikke kun i landet, men også i mange forskellige geografier i verden. KFA Fair Organisation, som har underskrevet mere end 200 internationale forretningsrejseprogrammer, organiseret handelsdelegationer til målmarkeder og gennemført messe- og kongresprogrammer både i landet og i udlandet, opnåede betydelig succes på kort tid. Vi ser, hvor præcist dette projekt, vi fremlægger for udviklingen af ​​Bursa og Tyrkiets udenrigshandel, er." sagde.

"Efterspørgselsindsamlingsproces for logistikcentre er startet"

Burkay bemærkede, at som BTSO, etableringen af ​​logistikcentre i Bursa, produktions- og eksportbasen, er blandt de største mål, sagde Burkay: "Vores største behov er at etablere logistikcentre, som er integreret med transportnetværk såsom vej, jernbane og hav, og hvor lager- og transportydelser tilbydes sammen. I denne sammenhæng begyndte vi at indsamle kravene fra vores virksomheder. Vores indsamlingsproces for anmodninger fortsætter indtil den 27. juni 2023. Derefter vil vi dele disse krav med den kommission, der er dannet under ledelse af vores Bursa-guvernørkontor og vores relevante institutioner. Realiseringen af ​​logistikcentre, som er strategiske i byens vækstmål, fra lagre til kølerum, fra tankstationer til containerlagerområder, fra kommercielle kontorer til sociale udstyrsområder, er af afgørende betydning for Bursa's fremtidige mål. Jeg opfordrer vores virksomheder til at gennemføre ansøgningsprocessen hurtigt." sagde.

"SME OIZ vil være en af ​​de vigtigste tjenester, vi vil levere til Bursa"

Formand İbrahim Burkay, som også foretog evalueringer af SME OIZ-projektet, udtalte, at projektet kom på dagsordenen på hvert møde om Bursa-industrien. Burkay sagde, at ministeren for industri og teknologi, Mustafa Varank, har udtrykt sin vilje om dette spørgsmål, og at han vil begynde at arbejde på SME OIZ, "Denne tilgang fra vores minister er håbefuld for os. I dag har mere end 4.500 virksomheder efterspurgt projektet. 4 af vores virksomheder har forpligtet sig til at flytte deres produktion til uplanlagte områder. SME OIZ-projektet vil være en meget vigtig start for transformationen af ​​vores industri- og handelsområder mod jordskælvsfare. Jeg finder også dette projekt meget værdifuldt, da det er begyndelsen på en proces, der vil tilbyde løsninger på Bursas problemer relateret til trafik, luftforurening og miljø. Jeg ser dette som den vigtigste service, vi vil gøre for Bursa som BTSO-forsamling. Jeg håber, vi vil lykkes sammen." han sagde.

"BTSO's midlertidige opholdsrum i Hatay er klar"

Præsident Burkay erklærede, at de har fortsat deres støtte til regionen med en ånd af solidaritet siden den første dag for at hele sårene fra jordskælvskatastrofen, der fandt sted den 6. februar. Burkay sagde, at projektet Temporary Living Space, som de fremlagde for at skabe en løsning på boligproblemet i regionen, blev realiseret med støtte fra erhvervslivet, "Som BTSO i Hatay, som er en af ​​provinserne mest berørt af jordskælvet, sammen med Istanbuls industrikammer, Emlak Konut og det tyrkiske fodboldforbund, består det af 4 containere. Vi har skabt et stort opholdsrum. Katastrofeoverlevende begyndte at bosætte sig i vores boligareal, som vil være et hjem for cirka 20 tusinde mennesker. Forhåbentlig besøger vi regionen sammen med vores rådsmedlemmer efter valget.” han sagde.

İbrahim Burkay bemærkede, at Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) generalforsamling afholdes i næste uge, tilføjede İbrahim Burkay, at han mener, at TOBB vil fortsætte med at opnå succesfulde værker i overensstemmelse med forretningsverdenens og Tyrkiets mål i den nye periode. under præsidentskabet af Rifat Hisarcıklıoğlu.

"Dagsordenen bør være økonomi efter valgprocessen"

BTSO-forsamlingens præsident Ali Uğur sagde, at valget blev afsluttet med demokratisk modenhed og en høj valgdeltagelse. Ali Uğur ønskede, at resultaterne var gavnlige for Tyrkiet, "Jeg lykønsker vores deputerede, som vil repræsentere vores Bursa i den tyrkiske store nationalforsamling og ønsker dem held og lykke i den nye periode. Jeg tror, ​​at anden runde af præsidentvalget vil blive afsluttet med samme modenhed og fred. Som erhvervsliv er hovedforventningen til os efter valgprocessen at fokusere på økonomi og produktion hurtigt. Vi er nødt til at prioritere reformer, der vil løse strukturelle problemer i økonomien, især med hensyn til valutakurser, inflation og betalingsbalanceunderskud, og politikker, der fokuserer på vækstens bæredygtighed. Vi tror på potentialet og magten i vores land." sagde.

Günceleme: 25/05/2023 15:23

Lignende annoncer