Söğütlü Tokmaklıdere Bridge Renovering

Söğütlü Tokmaklıdere Bridge Renovering
Söğütlü Tokmaklıdere Bridge Renovering

Borgmester Yüce meddelte, at Söğütlü Tokmaklıdere-broen vil blive fornyet. Yüce sagde, at de vil rive den deformerede eksisterende bro ned, "Vi vil bygge en ny bro med en længde på 30 meter og en bredde på 13 meter. Vi har afsluttet vores forberedelser, forhåbentlig starter vi processen snart. Held og lykke,” sagde han.

Sakarya Metropolitan Municipalitys borgmester Ekrem Yüce bebudede, at de vil tilføje en ny til brobygnings- og renoveringsarbejdet. Yüce udtrykte, at alle forberedelser til Söğütlü Tokmaklıdere-broen er afsluttet, og meddelte, at arbejdet vil begynde om kort tid. Formand Yüce udtrykte, at Tokmaklıdere-broen har et meget vigtigt sted for regional transport, at de vil rive den eksisterende bro ned og bygge en ny.

Borgmester Ekrem Yüce sagde, at de har nået Metropolitans stærke hånd til alle distrikter, "Som det er kendt, udførte vi vedligeholdelse og reparation af broer på forskellige steder i vores by. Et af vores sidste værker var Mollaköy-broen. Vi færdiggør og tager den i brug i løbet af kort tid. Ligeledes havde vores medborgere anmodninger om fornyelse af Söğütlü Tokmaklıdere-broen. Vi tog også affære. Vi gjorde vores forberedelser. Forhåbentlig starter vi behandlingen i de kommende dage. Held og lykke,” sagde han.

Præsident Ekrem Yüce, som også medtog detaljerne om det nye broprojekt i sine forklaringer, sagde: "Vi vil fuldstændig rive den eksisterende bro ned, som er deformeret og ikke opfylder behovet, og vi vil bygge en ny bro med en længde på 30 meter og en bredde på 13 meter. Der vil også være 20 borede pæle til sikker transport. Under byggeprocessen af ​​vores nye enkelt-spandsbro vil der blive transporteret via alternative ruter. Forhåbentlig, med afslutningen af ​​vores arbejde på broen, vil transportsikkerheden i regionen blive maksimeret," sagde han.

Günceleme: 22/05/2023 15:15

Lignende annoncer