Skuespillet med navnet 'Exchange Stories' er i Foça og Bornova

Skuespillet med navnet 'Exchange Stories' er i Foça og Bornova
Skuespillet med navnet 'Exchange Stories' er i Foça og Bornova

Til minde om 100-året for befolkningsudvekslingen, der satte dybe spor på begge sider af Det Ægæiske Hav, opføres stykket "Exchange Stories" gratis på Reha Midilli Scenen i Foça den 27. maj og på Bornova Çamdibi Nedret Güvenç Scene den 30. maj.

Izmir Metropolitan Municipality fejrer 100-året for befolkningsudvekslingen, der satte dybe spor på begge sider af Det Ægæiske Hav. Stykket med titlen "Exchange Stories", som handler om migrationshistorierne fra de udvekslede familier i Öykü Theatre Group, opføres lørdag den 27. maj kl. 20.30 på Reha Midilli Scenen i Foça og tirsdag den 30. maj kl. 20.30 på Bornova Çamdibi Nedret Güvenç-scenen. .
Bilgehan Oğuz instruerede stykket, som består af historierne "Blind Spot" af Erhan Ceylan, "Beyond the Sea" af Merve Özgür, "Stella's S" af Nuri Demir og "Looking for Odisseus" af Hakan Sipahioğlu. .

Spillere og teknisk hold

Hilmi Altınkaya, Yücelay Sal, Kamuran Çolak, Feridun Akbeyaz, Bilgehan Oğuz, Yılmaz Çokekoğlu, Melike Kutluyurt, Alpaslan Bakırcı og Murat Parıltı spiller i "Exchange Stories". Abdullah Uyan, lyd-, lys-, effekt- og visuel instruktør, Faris Kabak, lyseffektmanageren, Dilara Kabak, sufleren, Kamuran Çolak, kostumemanageren. Musikken, der blev brugt i spillet, blev redigeret af Evrim Ateşler, fotografier af Mert Rüstem og billeder af Hanri Akyüz, Çınar Yıldırım og İsmet Aktaş.

Günceleme: 25/05/2023 15:03

Lignende annoncer