ANKA SİHA Eksport til Malaysia! TAI vandt udbuddet, deltog af USA og Kina

ANKA Eksport fra Tyrkiet til Malaysia
ANKA SİHA Eksport til Malaysia! TAI vandt udbuddet, deltog af USA og Kina

Turkish Aerospace Industries underskrev endnu en international aftale om ANKA Unmanned Aerial Vehicle System, som det oprindeligt udviklede med nationale og nationale ressourcer.

Turkish Aerospace Industries vandt udbuddet gennemført af det malaysiske luftvåben om import af ubemandede luftfartøjer (UAV) i 2020, hvor virksomheder fra USA, Kina og Italien også deltog. I overensstemmelse hermed vil TAI producere de første tre ANKA'er, som er den første fase af behovet for ni (9) ubemandede luftfartøjer udstyret med forskellige nyttelaster til Malaysia, og vil installere de tilhørende jordkontrolsystemer.

I år blev underskrivelsesceremonien afholdt på den 16. International Maritime and Aviation LIMA-messe, der blev afholdt i Mahsuri International Expo Center på øen Langkawi, Malaysia. Ömer Cihad Vardan, næstformand for bestyrelsen for Turkish Aerospace Industries, delte sine synspunkter om emnet og sagde: "ANKA er en platform, der ikke kun har bevist sig selv i vores land, men også i verden blandt UAV-systemer. Det er ikke en let opgave at have de kapaciteter, Malaysia har brug for, og at vinde udbuddet, hvor stærke internationale virksomheder deltager. I år tager vi faste skridt mod de mål, vi sætter inden for eksport. Jeg ønsker, at aftalen vil være til gavn for det venlige land Malaysia og vores land.'' sagde han.

ANKA UAV, som blev udviklet af Turkish Aerospace Industries og foretog sin første flyvning i 2010, tilbyder overlegne præstationsopgaver såsom rekognoscering, overvågning, fast-bevægende måldetektion og diagnostisk identifikation med dets integrerede high-definition kamera, der kan fungere dag og nat, selv under dårlige vejrforhold Den kan bære op til 17 kg forskellig ammunition og nyttelast under sin vinge, som har et spænd på 350 meter. ANKA, som har evnen til at lande, krydse og vende tilbage fuldt autonomt, har en missionstid på mere end 30 timer og kan flyve i en højde af 30.000 fod. Med ŞİMŞEK High Speed ​​​​Target Aircraft System, hvis integration er afsluttet på ANKA, som har udført over 170.000 timers flyvning til dato, er koordineringen af ​​mere end et system på samme tid blevet sikret.

📩 26/05/2023 14:12