Tyrkiets nationale luftfartsmotorer på Asien-Stillehavsområdets største luftfartsmesse

Tyrkiets nationale luftfartsmotorer på Asia Pacifics største luftfartsmesse
Tyrkiets nationale luftfartsmotorer på Asien-Stillehavsområdets største luftfartsmesse

Tyrkiets førende virksomhed inden for luftfartsmotorer, TEI, følger nye samarbejdsmuligheder ved at udstille sine nationale motorer på den 23. Langkawi International Maritime and Aviation Fair, der afholdes mellem 27.-16. maj.

TEI udstiller Tyrkiets første nationale helikoptermotor TEI-TS1400 og Tyrkiets kraftigste turbodiesel-flymotor TEI-PD222 på messen. Ud over sine originale motorer præsenterer TEI sit eget design og produktion af elektriske, elektroniske styrings- og indlejrede systemprodukter med sine avancerede produktionsmuligheder for messens besøgende.

TEI, som er et vigtigt vedligeholdelses-, montage- og testcenter i regionen for motorer som T700, F110 og LM2500 med sine montage- og testfaciliteter, deltog i arrangementet med mere end 30 forskellige virksomheder fra 600 lande for at evaluere nye forretningsmuligheder i Asien-Stillehavsmarkedet vil interviewe.

Günceleme: 24/05/2023 14:49

Lignende annoncer