Toghjul vil blive købt

Toghjul vil blive købt
Toghjul vil blive købt

Toghjul vil blive købt
ISTANBUL METROPOLITANSKE KOMMUNE DIREKTORATET FOR INDKØB AFDELING

Indkøb af 400 toghjul vil blive udbudt ved åbent udbud i overensstemmelse med artikel 4734 i lov om offentlige indkøb nr. 19, og bud modtages kun i elektronisk miljø gennem EKAP. Detaljeret information om auktionen kan findes nedenfor:
HRN: 2023 / 365993
1 Administrationschef
a) Navn: ISTANBUL METROPOLITANSKE KOMMUNE DIREKTORATET FOR INDKØB AFDELING
b) Adresse: Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Ekstra Servicebygning Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Etage:4 34146 Bakırköy/İSTANBUL
c) Telefon- og faxnumre: 212 449 42 60 – 212 449 41 63
ç) Webstedet, hvor udbudsmaterialet kan ses og downloades ved hjælp af e-signatur: ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Indkøb af varer
a) Navn: 400 toghjul
b) Kvalitet, type og mængde:
Køb af 400 Toghjul
Nærmere oplysninger kan fås fra den administrative specifikation i udbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted, der skal laves/leveres: Istanbul Metropolitan Municipality Service Building Tender Affairs Branch, Tender Hall Osmaniye Mah. Cobancesme Kosuyolu Bulvarı No:5 Etage:4 Bakirkoy/ISTANBUL
ç) Varighed/leveringsdato: Dagen efter underskrivelsen af ​​kontrakten er startdatoen. Leveringsperioden er perioden, der starter fra datoen for arbejdets påbegyndelse, indtil leveringen af ​​varerne til administrationen inden for grænserne af provinsen Istanbul til gengæld for det flytbare midlertidige kvitteringsbevis i en fungerende / klar-til-brug-tilstand i overensstemmelse med specifikationer angivet af administrationen. Leveringsperioden for de varer, der er omfattet af dette tilbud, er 300 (tre hundrede) kalenderdage.
d) Startdato: Dagen efter underskrivelsen af ​​kontrakten er startdatoen.

3 den Tender
a) Bud (deadline) dato og klokkeslæt: 25.05.2023 - 10:00
b) Mødested for udbudskommissionen (adressen, hvor e-bud vil blive åbnet): Istanbul Metropolitan Municipality Service Building Tender Affairs Branch, Tender Hall Osmaniye Mah. Cobancesme Kosuyolu Bulvari No:5 Etage:4 Bakirkoy/Istanbul

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.

Günceleme: 01/05/2023 13:38

Lignende annoncer