International interesse i ESHOT fra den offentlige transportindustri

International interesse i ESHOT fra den offentlige transportindustri
International interesse i ESHOT fra den offentlige transportindustri

Izmir Metropolitan Municipality ESHOT Generaldirektorat; International Public Transport Association var vært for den tekniske tur arrangeret i samarbejde med Den Europæiske Bank og SOLUTIONSplus. Udenlandske offentlige transportører foretog undersøgelser på ESHOT, som etablerede Tyrkiets første elektriske busflåde; Lærte om forretningsprocesser.

ESHOT Generaldirektorat, som satte Tyrkiets første elektriske busflåde i brug i 2017, var vært for delegationen fra International Union of Public Transporters (UITP). I alt 25 repræsentanter fra UITP medlemsinstitutioner og organisationer fra forskellige lande deltog i programmet "Elektrisk bus indkøb, planlægning og finansiering af uddannelse og teknisk tur", som blev afholdt med den fælles organisation af UITP Academy, European Bank og SOLUTIONSplus.

I træningsseminaret, leder af ESHOT Transportation Planning Department Dr. Hakan Uzun holdt en præsentation for delegationen ledet af UITP Eurasia-præsident og UITP Academy Senior Advisor Feyzullah Gündoğdu om forsyningsprocessen for elektriske busser og planlægningen af ​​institutionen. Ved at overføre sin ESHOT-erfaring fra udbudsfasen til processen efter garantiperioden sagde Uzun: "De data, vi har fået, viser, at elektriske busser er meget mere effektive og miljøvenlige end brændstofdrevne busser."

Til mødet; Feyzullah Gündoğdu, præsident for UITP Eurasia og seniorrådgiver for UITP Academy, konsulent for offentlig transport Josep E. Garcia Alemany fra Spanien, Bozankaya Yiğit Belin, chef for forretningsudvikling, salg, udbud, projektkontrakter og public relations, og Ahmed El-Kafoury, direktør for Cairo, Egypt Transportation Unit, holdt også præsentationer.

De undersøgte også solcelleanlæg

På deres anden dag i İzmir besøgte delegationen ESHOT General Directorate Gediz Workshop. Delegationen, som var vært for ESHOT General Manager Erhan Bey, vicegeneraldirektører Kader Sertpoyraz og Kerim Özer, blev informeret om Solar Power Plant (GES) installeret på tagene af værksteds- og garagebygninger, såvel som den elektriske busflåde. Delegationen besøgte også laboratoriet, hvor måling, kontrol og reverse engineering arbejde, der kræves af ESHOT Generaldirektoratet for virksomheden, udføres. ESHOT General Manager Erhan Bey understregede, at de er en af ​​de institutioner med den højeste erfaring med offentlig transport i Tyrkiet. Udtalte, at ESHOT med sin 80-årige historie også er et 'Izmir-mærke', sagde Mr.

“Pionerende og innovativ kultur”

"ESHOT er en institution, der har været hovedaktøren siden første halvdel af 1940'erne i eventyret om offentlig transport, der startede med hestetrukne sporvogne i İzmir. Det har en stærk hukommelse og en etableret kultur. Kernen i denne kultur er 'innovation og ledelse' i tråd med målet om 'altid at være bedre'. Handlinger såsom produktion af busser for første gang i Tyrkiet, skift til elektronisk billetprissystem for første gang, etablering af den første elektriske busflåde, realisering af den første SPP bygget af en offentlig transportinstitution; De er de mest konkrete eksempler på den kultur, jeg taler om. Vi vil fortsætte med at være en pioner og innovativ i måden at give borgerne i Izmir offentlige transporttjenester, der opfylder alderens behov og opfylder byens behov i maksimal skala. Vi er stolte af at byde velkommen til UITP-medlemmer, der er opmærksomme på dette aspekt af os i vores by, og at bidrage til deres arbejde."

Günceleme: 13/05/2023 12:32

Lignende annoncer