Første gigantiske transatlantiske bygget i Kina debuterer

Første gigantiske transatlantiske bygget i Kina debuterer
Første gigantiske transatlantiske bygget i Kina debuterer

I Kina, hvor internationale krydstogter vil være tilladt igen fra juni efter en 41-måneders afbrydelse, fik det første gigantiske transatlantiske hav, fuldt bygget i landet, sin debut på Shanghai Waigaoqiao skibsværftet.

Navnet på det gigantiske skib med en længde på 323,60 meter og en kapacitet på 5 tusind 246 passagerer er Adora Magic City. Dette skib er det første af to lignende skibe, der blev bestilt i 2016 af et kinesisk og et amerikansk selskab. Partnerskabet består af det kinesiske offentlige rederi CSSC, som Shanghai Waigaoqiao-værftet er en del af, og den amerikanske Carnival-gruppe. De øvrige fire, som har optioner med begge transatlantiske lande, vil blive overført til et nyt selskab kaldet Adora. Disse vil blive tilføjet til de to tidligere Costa transatlantiske integrerede i partnerskabet, Costa Atlantica og Costa Mediterranea.

Lanceret i december 2021, Adora Magic City vil blive leveret til efteråret og vil påbegynde jomfrurejser med start fra Shanghai i begyndelsen af ​​2024. Dens tvilling – stadig unavngiven – forventes i februar 2025. Krydstogter, som har stoppet i Kina siden januar 2020, starter med Blue Dream Star, som afgår fra Shanghai den 16. juni i retning mod Japan, og de skibe, der skal sejle til Japan. Herefter er der et omfattende krydstogtsprogram i sommermånederne.

På den anden side planlægger Royal Caribbean, en af ​​de internationale virksomheder, at gå ind på det kinesiske marked i 2024 med Spectrum of the Seas. Kina, verdens andet marked for krydstogtkunder, der krydsede 2017 millioner-mærket i 2018 og 2,5, kollapsede i 2020 på grund af pandemien og nåede bunden i 2021.

Günceleme: 24/05/2023 13:17

Lignende annoncer