FNSS moderniserer GZPT'er i de næste 20 år

Klassens bedste ZAHA leveret til tyrkiske væbnede styrker
FNSS moderniserer GZPT'er i de næste 20 år

Ved ceremonien, som blev afholdt med deltagelse af ministeriet for nationalt forsvar, formandskabet for forsvarsindustrien, tyrkiske væbnede styrker, forsvarssektoren og presserepræsentanter, blev kontrakten "GZPT Modernization Project" underskrevet mellem formandskabet for forsvarsindustrien (SSB) og FNSS Defence Systems.

Inden for rammerne af projektet, som vil blive udført under FNSS' hovedentreprenør, vil 305 GZPT'er med 52 hestekræfter og amfibiekapacitet i landstyrkens opgørelse blive udstyret med nye teknologiske delsystemer og moderniseret. Med GZPT-moderniseringsprojektet sigter det mod at bane vejen for, at GZPT'erne, som blev leveret til de tyrkiske væbnede styrker i begyndelsen af ​​2000'erne af FNSS, og som har tjent i mange operationer, kan tjene med højere ydeevne i mindst 20 år.

Det tilstræbes, at GZPT-T1'erne vil bidrage til kampkraften i Land Forces Command med løsningspakken udarbejdet af FNSS, takket være det skiftende trusselsmiljø, den teknologiske udvikling og den viden opnået i moderniseringsprojekter, især ZMA-moderniseringen. Takket være moderniseringspakken, der skal implementeres af FNSS, vil GZPT-T1s være et moderne værktøj mod aktuelle trusler med deres forlængede levetid og næste generations missionshardware.

Inden for rammerne af moderniseringskontrakten vil der blive udført revisioner i hele køretøjet, inklusive motor og transmission, og bæredygtigheden af ​​mobiliteten af ​​GZPT-T1'er i mange år vil blive tilstræbt. Derudover vil klimaanlæg, ny generation af køretøjselektronik, ubemandet dobbeltkanontårn og branddetekteringssystem og positioneringsnavigationssystem blive integreret i henhold til brugernes behov inden for projektets rammer.

📩 27/05/2023 12:08