Fordelagtig servicekampagne startet hos Toyota

Fordelagtig servicekampagne startet hos Toyota
Fordelagtig servicekampagne startet hos Toyota

Toyota bragte sommeren tidligt med sin servicekampagne. Servicekampagnen, som omfatter mange fordele for alle Toyota-brugere til at gøre deres køretøjer klar til sommer, fortsætter indtil den 27. juni.

Inden for rammerne af denne fordelagtige kampagne, der tilbydes hos 61 Toyota-autoriserede tjenester i alle regioner i Tyrkiet, er der mulighed for 25 procent rabat på bremseskiver og -klodser, støddæmpere, vinduesviskere og koblingssæt i alle modeller. Derudover er det muligt at nå bæretilbehør, der øger det praktiske med 15 procent rabat.

Toyota originale motorolie og oliefilter vil blive rabat med 3 procent, og vedligeholdelsesarbejde vil blive rabat med 20 procent for modeller på 15 år og derover. Med den gratis check-up service bliver køretøjet grundigt tjekket, og Toyotaer er helt klar til sommeren.

Toyota-brugere kan også lave serviceaftaler online for at drage fordel af disse fordele.

Ud over disse fordele kan de, der har periodisk vedligeholdelse hos Toyota, drage fordel af et gratis 10 år / 160.000 km eller 1 år / 15.000 km garantisystem for deres køretøjer op til 1 år / 10.000 km og opfylde de nødvendige betingelser. Det eneste brugere skal gøre for at drage fordel af servicekampagnen og Toyota Garanti ON er at gå til Toyota Plazas.

Günceleme: 23/05/2023 11:36

Lignende annoncer