Forklaring om 'Yenimahalle Şentepe Cable Car System' fra EGO

Forklaring om 'Yenimahalle Şentepe Cable Car System' fra EGO
Forklaring om 'Yenimahalle Şentepe Cable Car System' fra EGO

Ankara Metropolitan Municipality EGO's generaldirektorat rapporterede, at der ikke er nogen kronisk funktionsfejl i Yenimahalle-Şentepe-svævebanesystemet.

I erklæringen fra EGO's generaldirektorat, "På grund af det faktum, at Yenimahalle-Şentepe svævebanesystemet har været ude af drift for nylig; Vores borgere bliver stillet spørgsmål om, hvorvidt der er et kronisk problem i systemet eller ej. I denne sammenhæng blev det anset for passende at fremsætte følgende udtalelse.

Kabelbanesystemet, med linjen, der starter ved Yenimahalle metrostation og når centrum af Şentepe, har en kapacitet på 2 tusind 400 mennesker/time i én retning med fly; Det er et system integreret med metroen med 4 stop, 105 kabiner og en længde på 3 tusind 257 meter. Da det er et luftbåret system, stoppes det fra tid til anden på grund af uegnede vejrforhold. Hertil kommer, at den tekniske infrastruktur, der muliggør driften af ​​anlægget, er under jorden i gader og gader på ruten, udføres udgravninger mv omkring anlægget. kan også stoppes ved at blive påvirket af undersøgelserne.

Som det er kendt, var svævebanesystemet midlertidigt lukket for drift den 19. marts 21, på grund af det faktum, at hytternes fysiske forhold ikke tillader rejser i overensstemmelse med social afstand under Covid-2020-pandemien; Med overgangen til tredje fase af den gradvise normaliseringsproces den 01. juli 2021 blev det tunge vedligeholdelsesarbejde af strækningen påbegyndt den 07. juli 2021 i betragtning af, at åbningen af ​​virksomheden, som var lukket i omkring femten måneder, uden tung vedligeholdelse , ville være ubelejligt med hensyn til passagersikkerhed og systemsikkerhed.

Ud over det tunge vedligehold blev 1 kahytters klemmedele (systemet, der gør det muligt for kahytten at holde fast i rebet) under inspektionen udskiftet med de 3 meter ubrugelige transportslæbetov i 070. etape.

Det er første gang, at en så omfattende undersøgelse er blevet udført på svævebanen, som blev åbnet i 2014, og der blev udført rutinemæssigt vedligeholdelses-reparationsarbejde. Efter afslutningen af ​​arbejdet blev Yenimahalle-Şentepe Cable Car Line genåbnet den 08. april 2022. Derudover blev der underskrevet en kontrakt om vedligeholdelse og reparation af strækningen med virksomheden, som er den oprindelige producent af svævebanen, for øjeblikkelig afhjælpning af eventuelle fejl.

I øjeblikket er der ingen kronisk funktionsfejl i Yenimahalle-Şentepe svævebanesystemet. Men på grund af omstændighederne uden for vores kontrol på grund af ugunstige vejrforhold, opleves der også midlertidige nedbrud på grund af nogle private virksomheders og institutioners arbejde i regionen; Derfor skal tjenesten suspenderes. I betragtning af de mulige funktionsfejl, der kan opstå i fremtiden, blev offentlige institutioner og organisationer, der arbejder på svævebanen og virksomheder, bedt om at kontakte vores institution, inden de arbejder i regionen, ved at skrive et brev.

Derudover, når vi ser på den tidligere periodes fejlstatistik vedrørende svævebanesystemet åbnet i 2014, ses det, at nedetiden af ​​systemet er meget mindre, især i vores periode, som følge af tungt vedligeholdelses-reparationsarbejde og rutine vedligeholdelse.

Som et resultat deler den med offentligheden, at svævebanesystemet i øjeblikket ikke har nogen kroniske funktionsfejl; Vi vil gerne minde dig endnu en gang om, at de institutioner og organisationer, der vil arbejde på ruten Yenimahalle-Şentepe Cable Car System-ruten, bør kontakte vores organisation inden dette arbejde, så vores borgere, der bor i regionen, ikke oplever problemer i transporten på grund af uplanlagte afbrydelser , bortset fra vejrforhold eller tekniske fejl. blev det sagt.

Günceleme: 20/05/2023 11:52

Lignende annoncer