FUBAR-serien Hvem er Emma Brunner? Monica Barbaro Hvem, hvor gammel, film hun optrådte i? 

FUBAR-serien Hvem er Emma Brunner Hvem er Monica Barbaro?
FUBAR-serien Hvem er Emma Brunner Hvem er Monica Barbaro?

Hvem er den smukke skuespillerinde Monica Barbaro, der spiller Emma Brunners karakter i Netflixs Fubar-serie, hvor gammel er hun, er hun gift, hvem er hendes elsker, i hvilket sprog og serier hun deltog i. Så hvem er FUBAR-serien Emma Brunner? Monica Barbaro Hvem, hvor gammel, film hun optrådte i? Her er hvad du undrer dig over om Monica Barbaro.

FUBAR-serien Hvem er Emma Brunner?

Skuespillerinden, der giver liv til Emma Brunners karakter i FUBAR-serien, er Monica Barbaro.

Monica Barbaro Hvem, hvor gammel, film hun optrådte i?

Monica Barbaro er en amerikansk skuespillerinde, født 18. juni 1990 i San Francisco. Han har optrådt som en ledende skuespiller og birolle i mange store produktioner. Nogle af dem er kendt for roller i The Cathedral (2021), Top Gun: Maverick (2022) og At Midnight (2023). Han har også optrådt i hovedroller i tv-serierne UnREAL (2016), Chicago Justice (2017) og The Good Cop (2018).

Barbaro voksede op i Mill Valley, Californien, hvor han dimitterede fra Tamalpais High School i 2007. Hans forældre blev skilt, da han var barn.Barbaro begyndte at danse i en tidlig alder og studerede ballet. Hun afsluttede sin danseuddannelse på New York Universitys Tisch School of the Arts i New York City, mens hun tog skuespilvalgfag. Efter sin eksamen i 2010 besluttede hun at forfølge skuespil og vendte tilbage til San Francisco. Der var han med i en reklamefilm, en kortfilm, sluttede sig til en agent og gik på Beverly Hills Playhouse skuespillerskole.

I 2013 blev Barbaro opmærksom med sin hovedrolle i It's Not About the Nail, en kort viral komedie om kommunikation i et ægteskab. Hendes første store tv-rolle var som Yael i anden sæson af Lifetime tv-serien UnREAL. Efter UnREAL sluttede Barbaro sig til rollebesætningen i det juridiske NBC-drama Chicago Justice, hvor hun spillede Anna Valdez. Barbaro spillede også Cora Vasquez sammen med Josh Groban og Tony Danza i Netflix' The Good Cop-serie i 2018. Mellem 2018 og 2019 havde Barbaro en tilbagevendende rolle i ABC-sitcom Splitting Up Together. I blockbusteren Top Gun: Maverick fra 2022 spillede Barbaro løjtnant Natasha "Phoenix" Trace, en flådeflyver.

Året efter medvirkede Barbaro i den romantiske komedie At Midnight (2023). Filmen fik blandede anmeldelser for sin historie, men Barbaro blev hyldet for sin præstation. "Barbaro … beviser, at han kan bære en romantisk komedie med tilsyneladende ubesværet charme," rapporterede San Francisco Chronicle. Som professionel danser var Barbaro i stand til at låne sine talenter i en scene, hvor de to hovedrolleindehavere danser en blanding af salsa og tango.

I 2023 blev det annonceret, at hun vil spille aktivisten og folkesangerinden Joan Baez i Bob Dylan-biografien instrueret af James Mangold, med Timothee Chalamet i hovedrollen i A Complete Unknown.

FUBAR-serien Hvem er Emma Brunner Hvem er Monica Barbaro
FUBAR-serien Hvem er Emma Brunner Hvem er Monica Barbaro

Medvirkende film

 • 2013 Bullish – Eva
 • 2021 Katedralen – Lydia Damrosch
 • 2022 Top Gun: Maverick Natasha "Phoenix" - Trace
 • Jeg er Charlie Walker – Peggy
 • 2023 Ved midnat – Sophie Wilder

Tv-serier og roller

 • 2015 Stitchers Brenda 'Bentley' – Miller
 • 2016 Hawaii Five-0 – Ella Koha
 • 2016 Cooper Barretts guide til at overleve livet – Attraktiv pige
 • 2016 Unreal Yael – Hovedrolle
 • 2016 Notorious – Chloe Edwards
 • 2016–2017 Chicago PD assisterende statsadvokat – Anna Valdez
 • 2017 Chicago Justice Assistant State's Attorney – Anna Valdez
 • 2017 Dødeligt våben – Nora Cooper-afsnit
 • 2018 The Good Cop – Cora Vasquez
 • 2018–2019 Splitting Up Together – Lisa Apple
 • 2019 Stumptown – Liz Melero
 • FUBAR 2023 – Emma Brunner

📩 27/05/2023 22:37