Kibariye faldt fra scenen, hun blev bragt til hospitalet! Hvordan er Singer Kibariyes helbredstilstand?

Kibariye faldt ned fra scenen og blev bragt til hospitalet! Hvordan er Singer Kibariyes helbredstilstand?
Kibariye faldt fra scenen, hun blev bragt til hospitalet! Hvordan er Singer Kibariyes helbredstilstand?

"Hvad skete der med sangerinden Kibariye, faldt hun ned fra scenen?" Spørgsmålet tog fart fra søgemaskinerne. Sundhedstilstanden for Kibariye, der faldt ned fra scenen under sin koncert i Mersin, er et spørgsmål om nysgerrighed. Så hvad skete der med Kibariye, hvordan faldt det? Hvordan er Kibariyes helbred? Her er detaljerne i nyhederne ....

Kunstneren Kibariye indtog scenen ved Romany Gathering i Turgut Reis Neighborhood, hvor romaer bor i Mersin.

Mens Kibariye var på scenen, ville en fan hoppe på scenen, men sikkerhedsvagterne greb ind. Sikkerhedsvagten, der greb ind for at holde den person, der sprang på scenen, væk fra Kibariye, stødte ind i Kibariye.

Den første behandling af Kibariye, der faldt fra scenen på grund af påvirkningen, blev udført på et privathospital. Kibariye blev derefter overført til Mersin City Hospital.

MINISTER KOCA: BEVIDST

Sundhedsminister Fahrettin Koca delte en besked om Kibariyes helbredsstatus fra sin Twitter-konto.

Minister Koca delte: "Vores stemmekunstner Kibariye blev såret som følge af en uheldig hændelse på scenen. Hans behandling fortsætter på Mersin City Hospital. Han er ved bevidsthed. Han vil blive holdt under observation et stykke tid og udskrevet. Jeg ønsker ham held og lykke: Vi håber at se dig igen blandt os med din stemme og glæde."

Günceleme: 10/05/2023 11:54

Lignende annoncer