Hvem er Jacqueline Avant i Queen Charlotte: A Bridgerton Story?

Hvem er Jacqueline Avant i Queen Charlotte A Bridgerton Story
Hvem er Jacqueline Avant i Queen Charlotte A Bridgerton Story

Dronning Charlotte skinner altid i Bridgerton, og nu har den regerende monark sit eget show, så vi kan lære alt om hendes majestæts fortid! Queen Charlotte: A Bridgerton Story streames nu på Netflix. Hvem er Jacqueline Avant i Queen Charlotte: A Bridgerton Story?

Den seksdelte serie giver os mere indsigt i Charlottes tidlige dage som dronning, hendes kærlighedshistorie med kong George, og hvordan hendes magtovertagelse har medført en forandring i samfundet. Skuespillerinden India Amarteifio er helt fantastisk som den yngre version af dronningen!

Jeg er sikker på, at mange af jer i det mindste er blevet sent oppe for at se det første afsnit af al jeres begejstring. Desværre, når du når slutningen af ​​episode 1, dukker "Til minde om Jacqueline Avant" op på skærmen, før kreditterne ruller. Hvem er Avant, og hvordan forholder han sig til serien? Nedenfor har vi svaret til dig.

Hvem er Jacqueline Avant i Queen Charlotte: A Bridgerton Story? (Dedikation forklaret)

Avant var ikke direkte tilknyttet serien i forhold til at arbejde på produktionssiden. Den tidligere filantrop var svigermor til Netflix co-CEO Ted Sarandos. Det er her linket til serien kommer i spil.

Ifølge Variety har hun dedikeret sig til at tjene undertjente og underrepræsenterede samfund i årevis. Avant døde i en alder af 1 den 2021. december 81 efter at være blevet skudt af en indbrudstyv i sit hjem. Aariel Maynor, der var ansvarlig, blev idømt 190 års fængsel. Hun er hustru til musikproduceren Clarence Avant og mor til den politiske aktivist Nicole Avant, som er gift med Sarandos. Nyhedsmediet fortæller, at han har åbnet et børne- og familiecenter til minde for at fortsætte sin families arbejde og arv.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story streames nu på Netflix.

 

Günceleme: 04/05/2023 20:52

Lignende annoncer