Hvor blev FUBAR filmet? FUBAR-seriens filmsteder og -steder

Hvor FUBAR blev filmet FUBAR-seriens filmsteder og -steder
Hvor FUBAR blev filmet FUBAR-seriens filmsteder og -steder

Hvor blev FUBAR filmet? FUBAR-seriens filmsteder og -steder; Netflix's "FUBAR" ("F**ked Up Beyond All Repair/Recognition") er skabt af Nick Santora og er en actionkomedieserie om en far-datter-duo, hvis verden bliver vendt på hovedet, når de lærer hinandens hemmelighed at kende. Den 65-årige officielt pensionerede spion Luke Brunner planlægger at bruge sine gyldne år på at forsøge at vinde sin ekskones kærlighed tilbage. Han har fået til opgave at udføre en sidste mission - at redde en CIA-agent med kodenavnet Panda og beslaglægge masseødelæggelsesvåben. Selvom han først er tilbageholdende, får Luke sit livs chok, da han finder ud af, at den undercover-agent er ingen ringere end hans datter Emma.

Efter den opsigtsvækkende afsløring beslutter Luke og Emma at slå sig sammen for at opfylde deres dødbringende mission med at reparere taberne i deres forhold undervejs. Spionthrilleren med tilnavnet "True Lies" Meeets "Parenthood" markerer den ikoniske skuespiller Arnold Schwarzeneggers debut i manuskript-tv. Far-datter-eventyret griber ind i den rystende familiedynamik, mens det præsenterer højoktandrama og actionfyldte sekvenser i en række gryne baggrunde, der får dig til at undre dig over, hvor showet er optaget. Hvis du undrer dig over det samme, har vi dækket dig. Her er alt hvad du behøver at vide!

FUBAR optagesteder

'FUBAR' blev optaget i Belgien og Ontario med hovedfokus i Antwerpen og Toronto. Ifølge rapporter begyndte produktionen af ​​den første iteration af spioneventyrserien i april 2022 og sluttede et par måneder senere, i september samme år, med arbejdsnavnet 'Utap', før holdet besluttede sig for 'FUBAR'.

Arnold var ikke i stand til at deltage i det 1. årlige østrigske verdenstopmøde, da sæson 19 krævede, at rollebesætningen og besætningsmedlemmerne var i en boble for at undgå at bukke under for COVID-6 og ikke sprede infektionen. Optagelserne af den første sæson blev gennemført uden problemer på grund af restriktioner. Nu, uden videre, lad os gå over de steder, hvor serien var medvirkende til at skabe højhastighedsjagtsekvenser og andre actionsekvenser.

Antwerpen, Belgien

Flere nøglesekvenser til 'FUBAR' blev filmet i Antwerpen, hovedstaden i provinsen af ​​samme navn i Belgiens flamske region. Der er forskellige steder og gader, der bruges som kulisser af action-seriens produktionsteam, herunder Lange Nieuwstraat, Grote Markt, Brabo Fountain og Lambermontplaats. De optager også et par ydre scener i Diamantwijk eller Diamond Quarter, Pelikaanstraat og Hoveniersstraat. Antwerpen har været vært for produktionen af ​​mange film- og tv-projekter samt hovedskuespillerinden Monica Barbaro. "Deleted", "Double Team", "Spider in the Web", "Kidnapping Mr. Heineken", "Memory of a Murderer" og "Baptiste" er nogle bemærkelsesværdige.

Toronto, Ontario

En del af Netflix-showet blev også filmet i Toronto, hovedstaden i Ontario. I en videobesked optaget til deltagere ved det 2022. årlige østrigske jordtopmøde i Toronto i juni 6, forklarede tidligere Californiens guvernør Arnold, hvorfor han var fraværende fra begivenheden. "Jeg er nødt til at leve i denne COVID-boble, hvor ingen kan forlade sættet eller rejse til udlandet, fordi alle er så bekymrede (sandheden), at du vil komme tilbage og bringe COVID tilbage og derefter inficere (sandheden), det vil koste nogen på sættet . Millioner af dollars for at stoppe med at filme og den slags..."

Hvor FUBAR blev optaget FUBAR-seriens filmsteder og -steder ()
Hvor FUBAR blev optaget FUBAR-seriens filmsteder og -steder ()

Optageenheden ser ud til at bruge Victoria Street og de omkringliggende områder af byen til at optage nogle nøglescener til 'FUBAR'. Andre produktioner, der bruger Torontos lokalitet inkluderer "True Lies", "Kick-Ass", "Rabbit Hole", "Reacher" og "Designated Survivor". Derudover vil flere episoder af showet sandsynligvis blive filmet andre steder i Ontario, herunder et hjem i Guelph, et lager på East Hamilton's Brockley Drive og Oakville.

 

📩 28/05/2023 11:06