Hyundai sigter mod tredje sejr i Nürburgring 24-timers Endurance Race

Hyundai sigter efter tredje sejr i Nürburgring Hour Endurance Race

Nürburgring, kendt som det grønne helvede som den hårdeste bane i verden, forbereder sig på at være vært for 24 timers udholdenhedsløb. Dette årlige løb vil være vidne til Touring- og GT-racerbilernes hårde kamp. Mere end 25,4 køretøjer vil lette på banen med en omgangslængde på cirka 200 km. Mens mere end 700 piloter får lov til at deltage i løbet, vil Hyundai Motorsport også give N-produktionsmodeller mulighed for at konkurrere med to Elantra N TCR i Touring-klassen. Køretøjerne, som vil blive ført af spanske Mikel Azcona, tyske Marc Basseng og Manuel Lauck, vil blive ledet af den amerikanske IMSA TCR-mester Bryan Herta Autosports-team. Hyundai Motorsport sigter efter sin tredje sejr i træk ved at vinde dette udfordrende løb.

Hyundai Driving Experience (HDX) vil byde på to i2 Fastback N Cup-biler i VT30-klassen. HDX-træner Marcus Willhardt vil bruge det første værktøj, mens det andet vil blive brugt skiftevis ved at dele mediemedlemmer fra Tyskland, Amerika og Korea.

Hyundai vil opsætte en storstilet gæstfrihedsstand i paddock-området på banen og være vært for N-fans, medier og andre besøgende fra hele verden på dette storstilede anlæg. I dette specielle løb, hvor forskellige N-modeller vil blive introduceret, vil Hyundai i20 N WRC og N Vision 74 konceptbiler også blive udstillet.