Konya Metropolitan Municipality vil købe 45 Wattmans

Konya Metropolitan vil købe Vatman
Konya Metropolitan vil købe 45 Wattmans

Konya Metropolitan Municipality-virksomheden Konya Şehir Hizmetleri Anonim Şirketi har offentliggjort en ansættelsesmeddelelse for 45 sporvognschauffører (Vatman) kandidater. Så hvad er ansøgningsbetingelserne, hvordan vil ansøgningerne blive lavet?

For detaljer om annonce KLIK HER

Krav til kandidater 

Uden at det berører bestemmelserne i artikel 22 i arbejdsloven af ​​05/2003/4857 og nummereret 30, ikke at have en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sit hverv kontinuerligt,

Selv om fristerne angivet i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er udløbet; forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om benådet eller fængslet i et år eller mere for en forsætligt begået forbrydelse,

Forbrydelser mod forfatningsordenen og dens funktion, (1) ikke at blive dømt for underslæb, underslæb, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillidsbrud, svigagtig konkurs, budsvindel, svindling af præstationer, hvidvaskning af ejendomsværdier fra kriminalitet eller smugling.

Prostitution, seksuelle overgreb, seksuelt misbrug af børn, tvangsprostitution, forbrydelser mod seksuel immunitet, seksuelle overgreb, seksuel chikane, fremstilling og handel med stoffer eller stimulanser, Køb af stoffer eller stimulanser til brug,

Ikke at blive straffet for forbrydelser med at acceptere eller besidde eller bruge stoffer eller stimulanser, oprettelse af en organisation til at begå en forbrydelse, åger,

At være tyrkisk statsborger, At have afsluttet sin værnepligt på meddelelsesdatoen, At være mindst en Associate Degree-kandidat. Fortrinsvis at uddanne sig fra afdelingerne Rail Systems Machinist, Rail Systems Machinery Technology, Rail Systems Electrical and Electronics,

At have et B klasse kørekort, ikke at have en hindring for at arbejde på skift og om natten,

At have en psykoteknisk attest, ikke at have nogen helbredsproblemer, der forhindrer ham i at udføre sin pligt,

At være bosat i Konyas centrale distrikter (Seljuk-Meram-Karatay), ikke være ældre end 35 år gammel,

At kunne arbejde i opgaver, der skal laves inden for grænserne af Konya Metropolitan Municipality.

BEMÆRK: Praktikantkandidater, der har succes i samtalerne, vil blive udsat for 744 timers praktikoplæring, og de skal have succes med de teoretiske og praktiske prøver, der skal afholdes efter uddannelsen. Succesfulde kandidater vil blive udpeget som Vatman.

Ansøgnings dato

Kandidater, der ønsker at ansøge om sporvognschaufføren (Vatman), som annonceres til at blive købt af Konya Metropolitan Municipality, skal indsende deres ansøgninger til Konya Metropolitan Municipality den 18.-19. maj 2023. Jobansøgningsportal kan klare sig igennem.

Günceleme: 18/05/2023 11:24

Lignende annoncer