Lexus introducerer en helt ny model LBX

Lexus introducerer en helt ny model LBX
Lexus introducerer en helt ny model LBX

Premium-bilproducenten Lexus forbereder sig på at afsløre sin helt nye model. Modellen, som vil repræsentere en ny oplevelse for Lexus-mærket, fik navnet LBX.

Lexus delte også nogle detaljerede billeder af den nye model, som vil blive introduceret den 5. juni. Banebelysningen, som er blevet en signatur i Lexus' nye SUV-modeller, vil også blive brugt i LBX-modellen og vil ved første øjekast vise, at der er tale om en speciel model.

Ligeledes delte Lexus et afsnit fra fronten af ​​den helt nye LBX og gav fingerpeg om køretøjets nye design. LBX tiltrækker opmærksomhed med sin karakteristiske L-motiv forlygte, flydende kalechelinje og nye grilldesign.

Günceleme: 22/05/2023 13:31

Lignende annoncer