Marine Corps Power Multiplier ZAHA går på lager

Marine Corps Power Multiplier ZAHA går på lager
Marine Corps Power Multiplier ZAHA går på lager

"ZAHA Vehicles Delivery and Enhanced Armored Personnel Carrier (GZPT) Modernization Project Signature Program", Præsidentskab for Republikken Tyrkiet, præsident for forsvarsindustrien Prof. Dr. Med tilstedeværelse af İsmail Demir, fredag ​​den 26. maj, FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. (FNSS) Gölbaşı-facilitet.

FNSS forbereder de SPO'er, det blev leveret til de tyrkiske væbnede styrker for 20 år siden for de næste 20 år

Ved ceremonien, som blev afholdt med deltagelse af ministeriet for nationalt forsvar, formandskabet for forsvarsindustrien, tyrkiske væbnede styrker, forsvarssektoren og presserepræsentanter, blev kontrakten "GZPT Modernization Project" underskrevet mellem formandskabet for forsvarsindustrien (SSB) og FNSS Defence Systems.

Inden for rammerne af projektet, som vil blive udført under FNSS' hovedentreprenør, vil 305 GZPT'er med 52 hestekræfter og amfibiekapacitet i landstyrkens opgørelse blive udstyret med nye teknologiske delsystemer og moderniseret. Med GZPT-moderniseringsprojektet sigter det mod at bane vejen for, at GZPT'erne, som blev leveret til de tyrkiske væbnede styrker i begyndelsen af ​​2000'erne af FNSS, og som har tjent i mange operationer, kan tjene med højere ydeevne i mindst 20 år.

Det tilstræbes, at GZPT-T1'erne vil bidrage til kampkraften i Land Forces Command med løsningspakken udarbejdet af FNSS, takket være det skiftende trusselsmiljø, den teknologiske udvikling og den viden opnået i moderniseringsprojekter, især ZMA-moderniseringen. Takket være moderniseringspakken, der skal implementeres af FNSS, vil GZPT-T1s være et moderne værktøj mod aktuelle trusler med deres forlængede levetid og næste generations missionshardware.

Inden for rammerne af moderniseringskontrakten vil der blive udført revisioner i hele køretøjet, inklusive motor og transmission, og bæredygtigheden af ​​mobiliteten af ​​GZPT-T1'er i mange år vil blive tilstræbt. Derudover vil klimaanlæg, ny generation af køretøjselektronik, ubemandet dobbeltkanontårn og branddetekteringssystem og positioneringsnavigationssystem blive integreret i henhold til brugernes behov inden for projektets rammer.

Marine Corps Power Multiplier ZAHA går på lager

Marine Corps Power Multiplier ZAHA går på lager

For at imødekomme behovene for pansrede amfibiske køretøjer fra Naval Forces Command (DzKK) er 9 ZAHA-køretøjer udviklet inden for rammerne af Armored Amphibious Assault Vehicle (ZAHA)-projektet udført af FNSS-hovedentreprenøren under ledelse af forsvarspræsidenten Industries (SSB) blev leveret til Naval Forces Command Amfibie Infantry Brigade. Inden for projektets rammer vil der blive leveret i alt 23 køretøjer, herunder 2 mandskabsvogne, 2 kommando- og kontrolkøretøjer og 27 redningskøretøjer udviklet af FNSS. Det dobbeltarmede ÇAKA fjernstyrede våbensystem designet af FNSS inden for projektets rammer vil give en vigtig kapacitet til vores amfibieenheder med hensyn til at levere ildkraft til ZAHA-personel under panserbeskyttelse.

ZAHA, som er det første og eneste mandskabskøretøj designet til både sø og land i vores væbnede styrkers inventar, er også det andet køretøj i verden med evnen til selvkorrigerende i tilfælde af kæntring og drift under barske havforhold , og det første og eneste indenlandske amfibiekøretøj i Tyrkiet. Det repræsenterer et vigtigt punkt i forhold til at vise tyrkiske landkøretøjers designevner.

📩 26/05/2023 14:21