Metrokøretøj vil blive købt

Metrokøretøj vil blive købt
Metrokøretøj vil blive købt

Metrokøretøj vil blive købt
ISTANBUL METROPOLITANSKE KOMMUNE, JERNBANESYSTEMAFDELING, DIREKTORATET FOR DET EUROPÆISKE SIDEBANESYSTEM

Kadıköy- Kaynarca-Sabiha Gökçen og Pendik-Sabiha Gökçen Jernbanetransport Offentlig transportsystem Levering og idriftsættelse af 100 metrokøretøjer Indkøb af varer vil blive udbudt ved åbent udbud i henhold til den 4734. artikel i lov om offentlige indkøb nr. 19, og tilbuddene modtages kun i elektronisk miljø gennem EKAP. . Detaljeret information om auktionen kan findes nedenfor:
HRN: 2023 / 254417
1 Administrationschef
a) Navn: ISTANBUL METROPOLITANSKE KOMMUNE, JERNBANESYSTEMAFDELING, DIREKTORATET FOR EUROPÆISK SIDEBANESYSTEM
b) Adresse: Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Ekstra Servicebygning, European Side Rail System Branch Office, Osmaniye Mah. Cobancesme Kosuyolu Bulvarı No:5 Etage:2 Bakirkoy/ISTANBUL
c) Telefon- og faxnumre: 0212 449 5960 – 021 2449 4180
ç) Webstedet, hvor udbudsmaterialet kan ses og downloades ved hjælp af e-signatur: ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Indkøb af varer
a) Navn: Kadıköy-Kaynarca-Sabiha Gökçen og Pendik-Sabiha Gökçen Jernbanetransport Offentlig transportsystem Levering og idriftsættelse af 100 metrokøretøjer
b) Kvalitet, type og mængde:
25 sæt (med 4 køretøjer) Metro-serie, i alt 100 Metro-køretøjer
Nærmere oplysninger kan fås fra den administrative specifikation i udbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted, der skal laves/leveres: On-rail leveringssted, der skal vises af administrationen i Istanbul
ç) Varighed/leveringsdato: Arbejdet vil blive påbegyndt inden for 5 dage efter underskrivelsen af ​​kontrakten, at bringe alle 100 køretøjer til byggepladsen vil være færdig på 32 (tredive) måneder. 1. Processen med at bringe til stedet fra det 1. (første) togsæt til det 25. (femogtyvende) togsæt; Det begynder med at bringe det første togsæt til feltet senest i den 20. (tyvende) måned fra datoen for arbejdets påbegyndelse og afsluttes med at bringe det sidste togsæt til feltet senest kl. den 32. (tredivede) måned. 2. Leveringsdatoerne for de 23 togstrækninger mellem det første og det sidste togsæt fastlægges i overensstemmelse med det arbejdsprogram, som skal forelægges af entreprenøren og godkendes af Administrationen. 3. Efter at det sidste togsæt er bragt til stedet, 30 (45) dage til de prøver, der skal udføres af entreprenøren, 15 (Femogfyrre) dage til signalsystemtestene, der skal udføres af tog og 90 ( Femten) dage til prøveoperationen, for at gøre den klar til levering (midlertidig accept) Der vil blive brugt i alt 4 (halvfems) dage. 30. Såfremt Administrationen træffer en delvis acceptbeslutning, vil der blive udarbejdet et arbejdsprogram i overensstemmelse med ovennævnte perioder og forelagt Administrationen til godkendelse. Betingelser relateret til feltforsøg og prøvedrift er forklaret i de relevante artikler i kontrakten og tekniske specifikationer. Entreprenøren skal indsende den detaljerede arbejdsplan og likviditetsdiagrammet til Administrationens godkendelse inden for XNUMX (tredive) kalenderdage efter Administrationens påbegyndelsesinstruktion.
d) Startdato for arbejdet: Arbejdet påbegyndes inden for 5 dage efter underskrivelsen af ​​kontrakten.

3 den Tender
a) Bud (deadline) dato og klokkeslæt: 24.04.2023 - 11:30
b) Mødested for udbudskommissionen (adressen, hvor e-buddene vil blive åbnet): Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Ekstra Servicebygning, Tender Hall of Tender Affairs Branch Office, Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Boulevard nr.: 5. sal:4 Bakırköy /Istanbul

Tilmeld dig på vores hjemmeside, vi har offentliggjort udbudsbekendtgørelse orientering stedet geçmez.yayınlan om det originale dokument med de oprindelige udbudsmateriale Dokumenter Forskelle mellem originaler geçerlidir.kaynak i Statstidende, dagblade, websider offentlige institutioner og organisationer.

Günceleme: 01/05/2023 13:47

Lignende annoncer