MTB Night Cup viste stor spænding

Verdens eneste internationale natløb MTB Night Cup, arrangeret inden for rammerne af Sakarya Bike Fest, hvor Sakarya Metropolitan Municipality var vært for stjerneatleter, oplevede stor spænding.

Sakarya Metropolitan Municipality er vært for de mest prestigefyldte cykelløb i verden i år som hvert år. MTB mountainbike, BMX supercross og Tour Of Sakarya internationale landevejscykelløb, der afholdes som en del af Sakarya Bike Fest, vil bringe spændingen til tops.

Kæmpeorganisationen, som startede med 1. etapeløb i Tour Sakarya i dag, fortsatte med natløbet. Verdens eneste internationale natløb MTB Sakarya Night Cup startede i Sunflower Cycling Valley.

Med organisationen af ​​Den Internationale Cykelunion (UCI) blev der fremsat en betagende kamp i Europas mest omfattende anlæg. Stjernepedaler krydsede de udfordrende mountainbikebaner én efter én i mørket for at nå podiet ved slutningen af ​​løbet.

I løbet, hvor 20 kvinder og 36 mænd deltog, blev der kørt en bane på 4 meter. Konkurrencen, hvor mændene konkurrerede i 400 omgange og kvinderne konkurrerede i 7 omgange, varede cirka 6 timer. De racere, der gennemførte banerne i den hurtigste tid i 2 separate kategorier, kvinder og mænd, indtog podiet.

Hos mænd vandt den østrigske cykelrytter Gregor Raggi den første medalje med tiden 1.15.32, mens schweiziske Usrin Spescha blev nummer to og Ukraines Dmytro Titarenko blev nummer tre. Hos kvinder sluttede den kasakhiske atlet Alina Sarkulova først med tiden 1.18.38, ungarske Virag Buzsaki blev nummer to, og kasakhiske Tatyana Geneleva sluttede løbet på tredjepladsen.