TRNC-flyvninger starter fra Ordu-Giresun Lufthavn

Ordu KKTC fly starter
TRNC-flyvninger starter fra Ordu-Giresun Lufthavn

Med hensyn til Cyperns flyvninger, der vil starte fra Ordu Giresun Lufthavn, vil FLY Cyprus ledende medarbejdere, Ordu Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler besøgte.

Rauf Denktaş, en af ​​grundlæggerne af FLY Cyprus Airlines, Nusret Polat, Emre İlikanlı, Mehmet Yücel og deres ledsagende medlemmer, Ordu Metropolitan Municipality Mayor Dr. Han besøgte Mehmet Hilmi Güler på sit kontor og gav oplysninger om flyvningerne til hjemlandet fra Ordu-Giresun Lufthavn.

Præsident Güler sagde i sin udtalelse her, at med de flyvninger, der skal foretages mellem TRNC og Ordu, vil kulturen og turismen i de to lande blive åbnet for hinanden. Præsident Güler udtalte, at dette skridt vil give stor rigdom og mangfoldighed.

“DET VIL VÆRE EN STOR RIGDOM”

Præsident Güler udtrykte, at han er glad for at være vært for delegationen, der kom til Ordu for lanceringen af ​​Ordu-TRNC-ekspeditionerne, og udtalte, at dette skridt vil være pioneren for gode gerninger og sagde: "Cypern er meget vigtigt for os. I løbet af vores tjeneste har vi gjort gode gerninger for det unge land. I Sortehavet vil denne undersøgelse gøre en kæmpe forskel. Vi forbinder begge lande. Dette er en meget smuk geografi, og du har et dejligt varmt miljø. Også her er der et frodigt miljø. Det sner ikke meget på Cypern, men du vil nyde sneen her. Vi kommer til dit sted. Det vil være en stor rigdom,” sagde han.

"VI SKABER ET LINK MELLEM HÆREN OG TRNC"

En af grundlæggerne af FLY Cyprus Airlines, Rauf Denktaş, barnebarnet af den afdøde præsident for TRNC, Rauf Denktaş, sagde, at de ønskede at introducere Ordu og babylandet med det arbejde, der skulle udføres, og sagde: "Jeg håber vi danner et stærkt bånd i vores hær, som vil binde den tyrkiske republik Nordcypern. Forhåbentlig sigter vi mod at introducere Ordu ved at transportere turister både fra babylandet til vores hær og til babylandet, og at transportere vores borgere til det nordlige Cypern. Vi starter et godt arbejde med vores agenturer," sagde han.

Günceleme: 26/05/2023 10:50

Lignende annoncer