Clean Room Caps

Clean Room Caps
Clean Room Caps

første hvad er et rent rum For at forklare spørgsmålet; Det er muligt at definere det som miljøer, hvor partikler og mikroorganismer i luften styres og faktorer som varme, fugt og tryk justeres. Clean room Det har til formål at minimere dannelsen og tilbageholdelsen af ​​partikler i systemerne. Formål med brug af renrum varierer afhængigt af sektoren. På mange områder fra farmaceutisk produktion til fødevareproduktion, fra hospitaler til produktion af mikrochipskærme. rent værelsestøj foretrækkes. Især ved fremstilling af hygiejniske produkter som fødevarer og vaccine renrumshætter Det er blandt de mest foretrukne renrumstøj.

Renrumstøj

Vores krop er som bekendt en god dirigent. Derfor, på grund af mange årsager, bliver elektrostatisk ladning uundgåelig. For eksempel opstår elektrostatisk opladning, når to materialer gnider mod hinanden og derefter adskilles. For at forhindre denne situation foretrækkes tøj fremstillet med ESD-stof i forskellige sektorer. ESD-tøj minimerer og forhindrer elektrostatisk udladning. Renrumstøj fremstillet med ESD-stof holder ikke den elektrostatiske ladning, tværtimod aflader det den.

Renrumstøj er produceret med ESD-stof. Den vigtigste egenskab ved ESD-stoffer er, at de ikke afgiver fibre og partikler på nogen måde, er holdbare, glatte, syet for at forhindre slid og er kompatible til desinfektion og sterilisering.

Renrumstøj foretrækkes i mange sektorer. ESD-aktiveret renrumstøj bør foretrækkes for at minimere fejlmarginen i produktionsfasen og for at forhindre både tids- og økonomiske tab. Tøjet brugt i rene rum er som følger;

 • clean room forklæder
 • renrums overalls
 • overtrækssko til rent værelse
 • renrumshætter
 • overskrifter til rene rum
 • renrumsjakker
 • renrumsstøvler

Clean Room-hjelm

Nutidens renrumskasketter er produceret med ESD-stof. Fordi renrumshætter Den indeholder bestemt ikke naturlige fibre som hør, bomuld eller uld. Renrumshætter lavet af stoffer, der spreder fibre og partikler, bør aldrig bruges i renrummet. Det er meget vigtigt, at renrumshætter er 98 % polyester og 2 % ESD.

Hvad er Clean Room ESD-stoftyperne?

Der er tre typer stoffer, der kan bruges til fremstilling af renrumsbeklædning og tilbehør. Disse;

 • vævning
 • strikning
 • Ikke-vævet

ESD-stofegenskaber

Det er meget vigtigt, at det tøj, der bruges i rene rum, som er kontrollerede miljøer, er lavet af det rigtige stof. ESD-stof bør foretrækkes i renrumsmiljøer, hvor luftbårne partikler og støv er kontrolleret. Når du vælger renrumstøj lavet af ESD-stoffer, skal følgende punkter tages i betragtning;

 • Den bedst egnede stoftype bør foretrækkes, i hvilken sektor renrumsbeklædningen vil blive brugt.
 • Det er vigtigt, at det foretrukne stof kan genbruges og rengøres.
 • For at kunne genbruges, bør man sørge for, at den er kompatibel med eksisterende steriliseringsteknologi.
 • Da renrumsstoffer ikke indeholder naturlige fibre som bomuld, hør, uld, bør ESD-stoffer foretrækkes.
 • Det skal være opmærksom på, at de stoffer, der skal bruges i renrumstøj, er 98 % polyester og 2 % ESD.

📩 26/05/2023 10:41