Se Fantarium24 Galatasaray Başakşehir live kamp Justin Tv Passwordless Selçuk Sports Gs Başakşehir live se link

Selçuk Sports Galatasaray Başakşehir kamp live se Justin Tv Adgangskode Gratis Bein Sport Fanatica Gs Başakşehir live se link

Leder Galatasaray skal møde Başakşehir på banen i den 33. uge af Spor Toto Super League. Galatasaray, Fenerbahce med uafgjort. Fans, der ønsker at se Galatasaray Başakşehir-kampen live, søger efter, hvordan man kan se GS Başakşehir-kampen live gratis. Selçuk Sport Se live Galatasaray Başakşehir kamp Bein Sports 1 Justin TV Frys ikke Fantarium24 Netspor Gs Başakşehir live se ulovligt link. Hvornår vil Galatasaray Başakşehir kamp blive sendt live?

Selcuk Sports Galatasaray Basaksehir se live

SE GALATASARAY BAŞAKŞEHİR-KAMPEN LIVE – Spor Toto skal møde hinanden i den 33. uge af Superligaen. Galatasaray skal spille den skæbnesvangre kamp på Nef Stadium. Galatasaray, som skal være vært for Başakşehir, ønsker at åbne pointforskellen i den uge, hvor Fenerbahçe tabte point. Kampens sendetid, kanal og mulige 11'ere undres af fodboldfans og søges i søgemaskiner. Så på hvilken kanal vil kampen Galatasaray - Başakşehir blive udsendt? Hvad klokken er GS-spillet?
30. UDSÆTTELSE

Galatasaray og Başakşehir har indtil videre deltaget i Süper Lig Spor Toto 29 gange. I de nævnte konkurrencer forlod de gul-røde spillere banen 14 gange med 3 point. Det orange-mørkeblå hold tabte 7 gange til sin modstander. 8 kampe endte uafgjort. Bozbaykuşlar modsvarede Aslans 51 mål med 36 mål.

Selcuk Spor TV Galatasaray Basaksehir se kampen

Galatasaray vandt kampen spillet på Başakşehir Fatih Terim Stadium i første halvdel af ligaen med en score på 7-0. De to hold mødte også hinanden i kvartfinalen i den tyrkiske landbrugscup i den sæson og blev det hold, der tog føringen ved at slå Başakşehir 3-2.

SIDSTE 10 KAMPE

I de sidste 9 kampe spillet mellem Galatasaray og Başakşehir, inklusive 1 Super League og 10 Turkish Cup, vandt det gul-røde hold 4 gange og det orange-mørkeblå hold vandt 2 gange. 4 kampe endte uafgjort. Mens Galatasaray ryddede nettet 19 gange, oplevede Başakşehir glæden ved at score 8 gange.

Fans 24 Galatasaray Basaksehir se live match

Galatasaray besejrede Başakşehir 7-0 og opnåede den mest anderledes score i konkurrencen. På den anden side besejrede de orange-marineblå de gul-røde hold med flest forskellige resultater 4-1 og 3-0. Der er en 3-3 kamp mellem de to hold.

Galatasaray spillede 15 hjemmekampe i Superligaen i denne sæson. De gul-røde fik 12 point med 2 sejre, 1 uafgjorte og 38 nederlag. Mens Aslan luftede modstanderens net 35 gange, så han 15 mål i sit slot. Cimbom kæmpede med Fatih Karagümrük i hans felt og fik uafgjort 3-3.

justin tv Galatasaray Basaksehir se kampen live link

Galatasaray var også ubesejret i de seneste 14 kampe spillet på Nef Stadium i ligaen. Mens de gul-røde tabte 1-0 til Giresunspor i anden uge på hjemmebane, vandt de 14 sejre og 12 uafgjorte i 2 kampe efter denne kamp.

Galatasaray scorede 30 mål i 26 kampe i Spor Toto Super League i denne sæson. De gul-røde er det hold, der lukkede færrest mål ind i dette felt. Okan Buruks hold lukkede målet i 12 kampe. Aslan er også det andet hold, der scorer flest mål efter Fenerbahçe med 68 mål.

Galatasaray Basaksehir Hvornår sendes kampen live?

Kampen, der spilles på Nef Stadium i aften, starter klokken 20.00:1. Den hårde kamp, ​​hvor Halil Umut Meler skal fløjte i gang, bliver sendt direkte på beIN Sports XNUMX.

Galatasaray-Basaksehir sandsynlige 11'ere:

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdulkerim, Nelson, Kazimcan, Torreira, Oliveira, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi

Esenyurt: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Biglia, Januzaj, Deniz, Serdar, Figueiredo

Galatasaray 1-0 Basaksehir livekommentar af kampen

1′ Første fløjt.

4′ Dries Mertens skyder meget, men Başakşehir-forsvaret blokerer målet. Bolden gik i hjørnet, mens stillingen fortsatte.

5′ Nelson ramte bolden godt til hjørne, men kan ikke fange målet.

11′ Lucas Biglia får det gule kort. Başakşehirli-spilleren så rapporten om hans handling mod Kerem.

16′ Galatasaray kom meget tæt på målet med Sergio Oliveira. Bolden, der ramte Ömer Ali, gik til hjørne.

26′ Muslera sendte bolden til hjørne fra Deniz Türçs skud fra uden for straffesparksfeltet.

29′ Kerems hovedspark er lavet af målmanden Muhammed. Başakşehir-målmand kontrollerede bolden i ét slag.

31 Galatasaray lavede de fleste af deres angreb fra Sacha Boeys flanke i de første 30 minutter.

38′ Sacha Boey får et gult kort for at sparke bolden. Vagten blev suspenderet under Istanbulspor-kampen.

42′ Mauro Icardi på jorden inde i straffesparksfeltet. Dommer Halil Umut Meler besluttede at fortsætte.

45+6′ Galatasaray venter på straffe. Halil Umut Meler fortsatte spillet. Så foreslog VAR, at dommeren tog et kig, og der blev idømt en straf.

45+8′ Mauro Icardi forvandlede straffesparket til mål. Angriberen sendte målmanden til de modsatte hjørner med bolden.

Selçuk Sports Se Galatasaray Başakşehir kamp live Fantarium24 Justin Tv Gesture Kralbozguncu Free Bein Sports Gs Başakşehir kamp se selçukspor tv live Se Galatasaray Başakşehir kamp Live se Galatasaray kamp gratis Spillested tv-lækage Galatasaray Başaşaşehir twitter fanium24 login şehir match watch Gs Başakşehir Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd Gs Başakşehir gratis se live jestyayin fryser Galatasaray Başakşehir live kamp Netspor Gs Başakşehir kamp se Galatasaray Başakşehir bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor tv live

Fans 24 Galatasaray Basaksehir Se Live Match, Se Gratis Gratis Leaks, Se Justin TV, Jojobet TV, Matbet Gratis Match Se Fantarium24 Galatasaray Başakşehir Live Match, Se Gratis Gratis Leaks, Se Justin TV, Jojobet TV, Matbet Gratis Match