Survival of the Thickest udgivelsesdato, rollebesætning, synopsis, se teaser

Survival of the Thickest udgivelsesdato cast-resumé teaser
Survival of the Thickest udgivelsesdato cast-resumé teaser

Michelle Buteau skal medvirke i en ny komedieserie kaldet Survival of the Thickest, som kommer til Netflix!

Den 24. januar rapporterede Deadline, at Netflix har bestilt en serie i Survival of the Thickest med Buteau i hovedrollen som titelkarakteren. Hvis du undrer dig over, hvorfor titlen på denne serie lyder bekendt, har du sikkert læst Buteaus essay af samme navn. Den kommende Netflix originalserie er baseret på disse forsøg.

Buteau skabte serien sammen med Danielle Sanchez-Witzel. Sanchez-Witzel vil også fungere som showrunner. Derudover har Buteau, Sanchez-Witzel, Ravi Nandan og Alli Reich skrevet under som executive producers.

Her er alt, hvad du behøver at vide om komedieserien!

Survival of the Thickest udgivelsesdato

Gør dig klar, for komedieserien får premiere på Netflix torsdag den 13. juli 2023. Du kan forvente, at hele sæsonen bliver sendt på denne dato kl. 00:00 PT/3:00 ET.

Rollebesætning af Survival of the Thickest

Michelle Buteau var det første rollebesætningsmedlem, der blev annonceret. Hun skal spille hovedpersonen i serien, Mavis Beaumont. Tone Bell og Tasha Smith var de næste spillere til at slutte sig til rollebesætningen. Bell spiller Khalil, Mavis' bedste ven siden gymnasiet, mens Smith spiller Marley, en selvlavet millionær i begyndelsen af ​​50'erne.

Her er den fulde rolleliste nedenfor:

 • Michelle Buteau som Mavis Beaumont
 • Tone Bell som Khalil
 • Tasha Smith som Marley
 • Garcelle Beauvais som Natasha
 • Anissa Felix som Indien
 • mynte som mynte
 • Taylor Saddle som Jacque
 • Marouane Zotti som Luca
 • Michelle Visage som Avery
 • Sarah Cooper som Sydney
 • Anthony Michael Lopez som Bruce
 • Liza Treyger som Jade
 • Allan K. Washington som Trent

De tykkestes overlevelse

Produktionen begyndte officielt den 26. september 2022, ifølge et Instagram-opslag fra Buteau. Den 5. oktober foregik optagelserne stadig. Optagelserne blev angiveligt afsluttet den 20. november 2022.

Overlevelse af den tykkeste oversigt

Vi venter stadig på en officiel synopsis, men vi har en idé om, hvad tv-serien skal handle om. Komedieserien vil følge Mavis Beaumont, en afroamerikansk, plus-size og nyligt single kvinde, mens hun forsøger at genopbygge sit liv efter at være kommet ud af et forhold. Selvfølgelig skal han ikke gøre det alene. Han har fans til at støtte ham på denne vej.

Deadline offentliggjorde detaljerne om plottet, og vi har givet dem nedenfor:

Survival of the Thickest centrerer sig om Buteaus skildring af Mavis Beaumont. Sort, overdimensioneret og nyligt single indser Mavis uventet, at hun er nødt til at genopbygge sit liv efter at have lagt alle sine æg i én mands kurv. en sød v-hals med lidt lipgloss.

Antal episoder af Survival of the Thickest

Da Netflix bestilte serien, bestilte udgiveren serien til otte afsnit. Hvert afsnit vil vare cirka 25 minutter.

Günceleme: 25/05/2023 20:18

Lignende annoncer