Deniz Baykal Park åbnet i Keçiören

Deniz Baykal Park åbnet i Keçiören
Deniz Baykal Park åbnet i Keçiören

Parken, som blev bygget af Keçiören kommune i Şehit Kubilay-distriktet i distriktet og opkaldt efter Deniz Baykal, den tidligere formand for det republikanske folkeparti, blev indviet.

Åbningen af ​​Deniz Baykal Park blev overværet af Keçiörens borgmester Turgut Altınok, CHP næstformand Muharrem Erkek, Deniz Baykals søn Prof. Dr. Ataç Baykal, 22. Viceformand for den store nationalforsamling i Tyrkiet Yılmaz Ateş, 22. Valgperiode næstformand Zekeriya Akıncı, repræsentanter for mange politiske partier og ikke-statslige organisationer deltog.

"DENİZ BAYKAL VAR EN VIGTIG STATSMANN"

Keçiörens borgmester, Turgut Altınok, understregede i sin tale ved åbningen, at Deniz Baykal er en vigtig statsmand og sagde: "I dag åbner vi vores park opkaldt efter afdøde Deniz Baykal, som er en vigtig skikkelse i tyrkisk politik, eksistensen og vores Republik Tyrkiets overlevelse. Må Allah gøre hans sted til himlen. Efter at have tjent og arbejdet i mange år i staten Republikken Tyrkiet, både som ministerium og som formand for det republikanske folkeparti; Deniz Baykal var en leder, der elskede Tyrkiet og først og fremmest tænkte på Republikken Tyrkiets højeste interesser." sagde.

“VI HAR IFTAR SAMMEN”

Altınok fortsatte sin tale ved at dele et minde, han havde med Deniz Baykal:

“Vi har også minder med Deniz Baykal. En dag lavede vi en undersøgelse om lokale myndigheder. Netop på tidspunktet for iftar sagde vores venner, at Deniz Baykal var ankommet. Han havde sit barnebarn med. Hun kom med ham. På det tidspunkt var det ikke muligt at finde et sted i Esztergom Slot. Jeg kom også til slottet. Vi havde iftar med ham, og så besøgte vi slottet. Han havde ingen livvagter eller nogen anden. Disse er vigtige. Enkelhed betyder noget. Vi er alle under denne himmelkuppel, vi er i dette skib. Den, der har tjent vores stat i Republikken Türkiye, er kronen på vores hoveder. Derfor vil navnet Deniz Baykal leve videre, så længe den tyrkiske nation eksisterer. Han lærte vores stat høflighed, dialog og at være en facilitator i politik. Der er jo ingen, der er fjenden. Vi er alle børn af Republikken Tyrkiet. Folk vil forlade, den resterende rest vil være Republikken Tyrkiet. Jeg mindes alle vores martyrer og veteraner, især grundlæggeren af ​​vores stat, den store statsmand Gazi Mustafa Kemal Atatürk, med barmhjertighed og taknemmelighed."

“BAIKAL VAR KENDT FOR AT GÅ OG VÆRE SVØMMER”

Ved at give oplysninger om parken sagde Altınok: "Vores park har et areal på 12 tusind 700 kvadratmeter. Den afdøde Deniz Baykal var berømt for at gå og være svømmer, mashallah. Vi har også en 650 meter lang vandresti her. Naturligvis er grundlaget for et sundt liv at gå og svømme. Vi opkaldte vores park, som vi byggede på en bakke med udsigt over Ankara, med rekreative områder, legepladser, sportsudstyr, efter Deniz Baykal, som har tjent vores stat og vores nation i mange år, og hun vil bo her. Det er vi også beærede og velsignede over.” han sagde.

"FOLK ER KREDE, OVERRASKER"

Deniz Baykals søn Prof. Dr. Ataç Baykal udtalte også, at han hørte om åbningen af ​​parken i dag og blev meget rørt og sagde: "Folk bliver kede af og overraskede. Jeg lærte i morges, at der er sådan noget. Så vidt jeg ved, er det første gang, et anlæg er opkaldt efter min far i Tyrkiet. Min far tjente i det republikanske folkeparti i 50 år. Men for første gang blev en facilitet åbnet i hans navn af et rivaliserende politisk partimedlem, som han havde kæmpet med i 20 år. Jeg gætter på, at denne særhed måske vil bringe en forklaring på mange af de spørgsmål, vi vil stille senere. Kære præsident Turgut Altınok, jeg vil gerne takke dig, alle medlemmer af Keçiören Kommune, dens ansatte og befolkningen i Keçiören. Mangler ikke, tak, eksisterer.” brugte sine udtalelser.

TAK TIL PRÆSIDENTEN ALTINOK

Næstformand for det republikanske folkeparti Muharrem Erkek takkede borgmesteren i Keçiören Turgut Altınok og sagde: "Vores afdøde formand, som den 4. formand for det republikanske folkeparti, var en meget vigtig politiker, en vigtig statsmand. Navnet på den politiker og statsmand, der gav vigtige tjenester til tyrkisk politik, vil for evigt leve videre i denne smukke park og i mange smukke afkroge af vores land. Dette er også meget meningsfuldt for os. Må hans plads være i himlen, må hans sjæl hvile i fred. Jeg ønsker tålmodighed til hele hans familie og kære. I overværelse af vores ærede borgmester vil jeg gerne takke alle, der har bidraget til opførelsen af ​​denne smukke park.” sagde.

Efter takketaler fra den 22. periodes næstformand for den store nationalforsamling i Tyrkiet Yılmaz Ateş og den 22. periodes stedfortræder Zekeriya Akıncı, blev båndet klippet, og Deniz Baykal Park blev taget i brug. Deltagerne rundede derefter parken fra start til slut og gjorde observationer.

📩 27/05/2023 13:39