Sommerkursusregistreringer starter ved BELMEKs

Sommerkursusregistreringer starter ved BELMEKs
Sommerkursusregistreringer starter ved BELMEKs

Ansøgninger begynder til uddannelserne, der åbnes i sommerhalvåret på Ankara Metropolitan Municipality Vocational Courses (BELMEK). Tilmeldingerne til kurserne, hvor kvinder, der ønsker at forbedre deres manuelle færdigheder og bidrage til hjemmets økonomi, viser stor interesse, afholdes mellem 29. maj-1. juni. Kvinder fra Başkent, der ønsker at deltage i kurset, kan ansøge via belmek.ankara.bel.tr.

Ankara Metropolitan Municipality samler erhvervsuddannelseskurserne (BELMEK), hvor tusindvis af kvinder får både manuelle færdigheder og akademisk træning hvert år, også i sommermånederne.

Ansøgninger begynder til de kurser, der skal åbnes i sommersemesteret på BELMEKs, der tjener under Institut for Kultur og Sociale Anliggender. Deltagelse i kurserne Kvinder fra hovedstaden vil kunne ansøge på belmek.ankara.bel.tr mellem 29. maj-1. juni.

Der vil blive givet træning i 6 hovedgrene på 58 kursuscentre i 31 hovedregioner.

I BELMEKs, hvor kvinder fra hovedstaden viser stor interesse, vil der i sommerperioden blive afholdt træning i 6 kursuscentre i 58 hovedregioner.

I BELMEK kurser, som bidrager til kvinders faglige og kunstneriske og kulturelle udvikling; "Maskinbroderi, Håndbroderi, Glittertråd, Nålekniplinger, Nålekniplinger, Wire Cut, Lace Anglez, Beklædning, Møblering, Patchwork, Strikning, Quiltning, Træmaling, Stofmaling, Silke Pentur, Illumination-Kalligrafi, Miniature, Marmorering, Çini Træning vil blive givet af mestertrænere i i alt 31 grene: Keramik, Mosaik, Relief, Trærelief, Stendukke, Smykkedesign, Sølvarbejde, Turisthåndværk, Hjemmeøkonomi-Mad, Maling, Tæppe, Håndstrik.

📩 27/05/2023 13:16