Karadeniz Technical University rekrutterer 492 kontraktansat personale

Karadeniz Technical University
Karadeniz Technical University

At blive ansat i organet for Central Organisation of Karadeniz Technical University, i overensstemmelse med artikel 657/B i lov nr. 4, principperne sat i kraft med Ministerrådets beslutning af 06.06.1978 og nummereret 7/15A5A, samt dets bilag og ændringer, i følgende titler (undtagen Farmaceut*) eller uden en mundtlig eksamen, med "Secondary Education" 2022 KPSS (B) gruppeeksamen (KPSSP94); Associeret grad med 2022 KPSS (B) gruppeeksamen (KPSS93); "Undergraduate" 2022 KPSS (B) gruppeeksamen og (KPSSP3) scoretype vil blive taget i betragtning i rækkefølge. Ansøgningsdatoer: 11.05.2023-25.05.2023. Karadeniz Technical University 492 Rekruttering af kontraktpersonale Hvad er ansøgningsbetingelserne? Hvordan man ansøger?

For detaljer om annonce KLIK HER

Hvad er kravene til kandidater til ansøgning?

Blandt de personalekandidater, der skal ansættes ved Karadeniz Technical University, skal kandidaterne for at blive ansat inden for rammerne af betingelserne i artikel 657 i embedsmandsloven nr. 48 generelt være "at være statsborger i republikken" af Tyrkiet, ikke at blive frataget offentlige rettigheder, ikke at have nogen helbredsproblemer, der kan forhindre dem i at udføre deres pligter, at gennemføre en sikkerhedsundersøgelse. og at opnå positive resultater fra arkivforskning, ikke at blive dømt for nogen forbrydelse”.

På den anden side vil kandidater blive bedt om ikke at modtage alderdom eller pension fra nogen socialsikringsinstitution.

Günceleme: 11/05/2023 10:22

Lignende annoncer