TCDD ADVARET! Højspænding vil blive givet

TCDD ADVARET! Højspænding vil blive givet
TCDD ADVARET! Højspænding vil blive givet

Generaldirektoratet for de tyrkiske statsjernbaner advarede; Inden for rammerne af "Gebze Köseköy Railway 3rd and 4th Line Platform Construction, Infrastructure, Superstructure and Electrification Supply Construction", vil 10 volt spænding blive leveret til de konventionelle jernbanekøreledningslinjer mellem Köseköy (inkluderet) - Yarıd2023mca (inklusive stationen) maj 27500.

Det er farligt for liv og ejendomssikkerhed at navigere under luftlinjens luftlinjer, røre ved polerne, komme til lederne og røre ved de ledninger, der falder ned på jorden.

ENERGI LEVERINGSDATOER OG RUTTER

Fra den 10. maj 2023 vil en spænding på 27500 volt blive leveret til de konventionelle jernbanekøreledningslinjer mellem Köseköy (inkluderet) - Kırkikievler - İzmit - Derince - Tütünçiftlik - Yarımca (inkluderet) (Inkluderet) (Kocaeli-provinsen) stationer.

Günceleme: 08/05/2023 10:36

Lignende annoncer