TİGEM skal rekruttere 7 handicappede og tidligere straffedømte

TİGEM vil leje anlægskompleks til grøntsagsfrøproduktion
TIGEM

At arbejde i Ceylanpınar og Polatlı direktorater for landbrugsvirksomheder, Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder; I henhold til artikel 4857 i arbejdsloven nr. 30, i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes på offentlige institutioner og organisationer ved rekruttering af handicappede og tidligere straffefanger eller personer, der er såret, der ikke er uarbejdsdygtige i kampen mod terror , som fastansat gennem det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR) Arbejder (generelt) I alt 2 fastansatte vil blive rekrutteret, herunder 5 handicappede og 7 tidligere dømte.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

1. At være tyrkisk statsborger, uden at det berører bestemmelserne i lov nr. 2527 om udlændinges frihed til erhverv og kunst og ansættelse i offentlige, private institutioner eller arbejdspladser.

2. At være fyldt 18 år og ikke være fyldt 35 år pr. ansøgningsfristen.

3. Kandidater, der vil ansøge om handicappede arbejdstagere; selv om benådet, forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod det nationale forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, tilbud om ikke at blive dømt for underslæb, underslæb, hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling.

4. Kandidater, der vil ansøge om tidligere dømt personale; "selvom benådet, forudsat at de ikke er dømt for forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod forfatningsordenen og denne ordens funktion, forbrydelser mod det nationale forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, seksuelle overgreb eller seksuelt misbrug af et barn; underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillidsbrud, svigagtig konkurs, budsvindel, snyd med udførelse af handlingen, formuegoder hidrørende fra kriminalitet, som er idømt fængsel i et år eller mere for en forsætlig forbrydelse , eller uanset strafperioden deres værdier
At attestere med et tidligere dømt dokument, at blandt dem, der er dømt for hvidvaskning eller smugleriforbrydelser, er de, der har fuldført deres afsoning, dem, hvis afsoning er blevet udsat, dem, der er blevet løsladt på prøve, inden for rammerne af "dem, der gavner fra prøvetid".

5. Positivt resultat af sikkerhedsundersøgelsen og arkivforskningen i henhold til lov nr. 7315.

6. Må ikke fratages offentlige rettigheder.

7. Ikke at være blevet afskediget fra offentlige institutioner og organisationer af nogen grund fra deres pligt eller erhverv.

8. For mandlige kandidater, der ikke skal være relateret til militærtjeneste (at have udført, suspenderet eller fritaget),

9. At dimittere fra det uddannelsesniveau, der er fastsat ved ansøgningsfristen.

10. Ansøgere skal have bopæl i provinserne og distrikterne i den provins, hvortil den arbejdsplads de vil søge fra listen offentliggjort i det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR).

11. Lodtrækning, mundtlig eksamen og alle andre meddelelser vil blive annonceret på tigem.gov.tr/ internetadresse. Disse meddelelser vil blive accepteret som meddelelser, og der vil ikke blive givet skriftlig meddelelse til de relevante parter.

12. Blandt de kandidater, der ikke opfylder ansøgningskravene, vil de, der viser sig at have afgivet urigtige erklæringer, og de, der senere besluttes ikke at opfylde kravene, blive opsagt af administrationen på hvert trin af annonceringen/eksamen/ opgaveproces.

13. Prøvetiden for de arbejdstagere, der skal rekrutteres, er to måneder, og prøveperioden kan forlænges til højst tre måneder ved overenskomst. I prøveperioden kan parterne opsige ansættelseskontrakten uden behov for opsigelsesfrist og uden kompensation. løn og andre rettigheder for arbejderne for de reserverede dage.

14. I andre spørgsmål handles det i overensstemmelse med de relevante love og regler.

15. Ikke at have nogen helbredsproblemer, der forhindrer ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

16. Ikke at modtage alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

17. Kandidater anses for at have accepteret skifteholdsordren og bør ikke have en hindring for at arbejde på skiftehold.

18. Kandidater, der er berettiget til at gå til den anvendte mundtlige prøve, men ikke møder op til prøven på de annoncerede eksamensdatoer, anses for at have mistet retten til at gå til prøven.

19. Kandidater, der ikke har de kvalifikationer, der kræves for ansættelse som følge af ansættelsen, og de, der har afgivet falske, vildledende eller falske udtalelser og er placeret i deres præferencer, vil ikke blive udpeget. Selvom det er gjort, vil tildelingsprocessen blive aflyst. Kandidater, der ikke indsender de nødvendige dokumenter i tide, selv om de opfylder kvalifikationerne og betingelserne for de stillinger, de er placeret i, vil ikke blive udpeget.

20. Blandt de ansættelsesberettigede vil antallet af vikarkandidater blive fastsat til at erstatte dem, der ikke er begyndt i arbejde og ikke kan udpeges, fordi de ikke opfylder betingelserne for ansættelse.

ANSØGNINGSMETODE, STED, DATO NOTARLOTPROCEDURER OG ANMELDELSE AF RESULTATER

1. Ansøgninger vil blive foretaget elektronisk på det tyrkiske arbejdsformidlingskontors (İŞKUR) websted mellem 22.-26. juni 2023. (Ansøgninger indsendt personligt, pr. post eller e-mail vil ikke blive accepteret).

2. Hver kandidat vil kun kunne ansøge om én arbejdsplads og én profession fra listen offentliggjort på İŞKUR-webstedet.

Günceleme: 15/05/2023 10:44

Lignende annoncer