To nye İZBAN-stationer vil blive bygget i Buca og Çiğli

To nye stationer kommer til İZBAN Suburban Line
To nye stationer kommer til İZBAN Suburban Line

Yderligere to stationer vil blive bygget på İZBAN Suburban Line, som drives i samarbejde med İzmir Metropolitan Municipality og TCDD. Kontrakten blev underskrevet med det firma, der vandt udbuddet. "Lale Mahallesi" vil blive bygget mellem Şirinyer og Kemer stationer i Buca, og Katip Çelebi University stationer vil blive bygget mellem Egekent og Ulukent stationer i Çiğli.

To nye stationer tilføjes til den 136 kilometer lange İZBAN-linje, som blev bragt til byen i samarbejde med İzmir Metropolitan Municipality og TCDD. 3 El Grup Enerji Madencilik İnşaat A.Ş. vandt udbuddet den 3. april om opførelsen af ​​to stationer, den ene i Konak og den anden i Çiğli. kontrakt blev underskrevet med Inden for udbuddets omfang vil to nye İZBAN-stationer blive bygget i Buca og Çiğli.

Lale Mahallesi İZBAN Station, som vil betjene mellem Şirinyer og Kemer stationer, vil sørge for offentlig transport især for dem, der bor i Lale og Küçükada kvarterer. Katip Çelebi University İZBAN station, som vil være placeret mellem Egekent og Ulukent stationer, vil lette transporten af ​​beboerne i Ahmet Efendi og Balatçık kvarterer og universitetsstuderende.

18 skal udfyldes i måneder

Produktionsarbejdet, som starter efter leveringen på stedet, vil være afsluttet om 18 måneder. Inden for rammerne af fremstillingsvirksomhed; To overjordiske İZBAN-togstationer, der vil blive integreret i İZBAN, jordforbedringer, rå konstruktion, efterbehandling, mekaniske og elektriske fremstillinger, køreledningsforskydninger og landskabspleje vil blive udført.

Antallet af stationer stiger til 43

İZBAN, Tyrkiets længste forstadslinje, blev taget i brug i 2010 med 80 kilometer mellem Aliağa og Menderes. İzmir Suburban System İZBAN-linjen, som blev bygget i samarbejde med TCDD og İzmir Metropolitan Municipality, blev først udvidet til Torbalı. Derefter blev den 26 kilometer lange sektion mellem Tepeköy og Selçuk taget i brug. Linjen nåede 136 kilometer med deltagelse af Selçuk Station. Antallet af stationer, som var 41, stiger til 43 med idriftsættelsen af ​​de nye stationer.

Günceleme: 24/05/2023 12:14

Lignende annoncer