Masters of Tradition mødtes med jordskælvsofre i Malatya

Masters of Tradition mødtes med jordskælvsofre i Malatya
Masters of Tradition mødtes med jordskælvsofre i Malatya

Ministeriet for kultur og turisme samlede traditionelle kunsthåndværksmestre og børn, der var ramt af jordskælvet, som en del af "Altıneller Meets with Golden Hearts Project".

I tråd med projektet udført af ministeriets generaldirektorat for forskning og uddannelse og forberedt på at yde psykologisk støtte til børn i containerbyer, afholdt marmorerings- og træhåndværkere workshops for børn i containerbyer.

I arrangementet, hvor gyldne hænder mødes med gyldne hjerter, hvor mestre underviser og børn oplever, blev legetøj som snurretoppe og traditionelt klædte dukker samt puslespil, malebøger og Karagöz træningssæt præsenteret for børnene.

Med udtalelser om begivenheden udtalte forsknings- og uddannelseschef Okan İbiş, at de havde til formål at minimere katastrofens negative indvirkning på børn og at yde psykologisk støtte til børn med de projekter, de organiserede i jordskælvszonen. Ibiş sagde, at de har nået tusindvis af børn indtil videre, at aktiviteterne vil fortsætte med at blive udvidet og beriget i løbet af året.

Günceleme: 25/05/2023 14:57

Lignende annoncer